Veckans Kiddo

Vad heter ditt barn? 

Hon heter som vi kallar henne i bloggvärlden Bellis.

När föddes ditt barn? & Hur gammal är ditt barn idag? 

Hon föddes 23/11 2013 och blir alltså i nov i år 6 år

Vad är det bästa med ditt barn? 

Det bästa med henne är att hon är villig att lära sig saker och hon är smart. Dessutom är hon väldigt kärleksfull och även kamratlig. Hon älskar djur precis som mamma Mirre, hon är en hundmänniska och drömmen är ju att skaffa en ny hund i framtiden.

Vad är det sämsta med ditt barn?

Den sämsta sidan tycker jag var hårt att poängtera det så, för det är inte så svart på vitt. Dock kan hon vara väldigt envis och betoning på envis, hon ger sig inte så vissa konflikter får jag och pappa BQ helt vika hädan ifrån för att inte det ska bli onödigt tjaffs. Dock ser jag den envisheten som något bra i slutändan, nu är det ju en väst/trotsfas inblandat i den och då blir den ju tuffare

Vad tycker ditt barn om att göra? 

Hon tycker om att pyssla och spela det kan hon göra hur mycket som helst, samt hon älskar att vara ute och leka, hon är en lektjej och det är svårt att få med henne hem då vi är iväg på något för hon är en aktiv tjej. Hon älskar allt som har med hund att göra, när vi brukar vara hundvakt vill hon sköta allt med hunden. Ge hunden mat, gosa med den, samt gärna hålla kopplet då vi är ute och går. Dessutom är hon jätteduktig på det, hon säger SITT och STANNA väldigt bestämt och hundarna brukar lyssna på det. Hon gillar att härma spräk och hon är duktig på att lära sig med, så hon kommer nog vara en duktig tjej i skolan har vi fått intryck av.

Berätta något om ditt barn! 

Hon är känslig och tar lätt illa vid sig så man får vörna om henne ömt och vara lite steget före många gånger i tillsägningar tex. Hon älskar att pyssla och ta hand om yngre barn och bebisar. Samt som jag skriver ovan så är hon en hund/djur tjej. Hon är även en typisk tjej som gillar rosa, att vara fin i håret och känna sig extra fin. Hon vill vara kortklippt, innan dess hade hon långt hår. Efter att mamma råkat klippa snett tvingades en frisör klippa det pagekort och hon älskar det, hon säger t.o.m själv till om att nu är det dags att klippa det mamma, nu är det för långt. Hon ska till frissan på tis och det är lite dags att klippas och det sa hon igår, - Mamma nu vill jag klippa håret, så det vart ju bra i slutändan av det hela. Dessutom är hon finare i det kortare håret, hon får fram sina drag så fint.

Det är lite om vår tös Bellis en omtänksam kärleksfull tjej som är bestämd, envis och lekfull och gärna träffar hundar så ofta det går. Den hunden hon älskar allra mest är vår kompisar hund Enzo, en svart labrador, honom skulle hon kunna ha varje dag om hon fick. Han dessutom älskar henne lika mycket också, En helt unik hund som verkligen finner sig i det mesta och viftar på svansen bara hon går förbi honom ❤

För att fortsätta följa Bellis & hennes familj så har hennes mamma en blogg under namnet @sweetwords så där tycker jag absolut ni ska kika in!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh titta så¨fint det vart, tack för vi fick vara veckans kiddo =Dnouw.com/sweetwords
misslindhe
misslindhe,
Tack för att ni ville ställa upp 😃 nouw.com/misslindhe
sweetwords
sweetwords,
Ser att det är lite stavfel på vissa ställenm du kan ju ändra det 😉nouw.com/sweetwords
misslindhe
misslindhe,
Jag ska in och ändra! 😃 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229