Veckans HBTQ person!

Veckans HBTQ person är morbror till en fantastisk person som jag pratar med på Instagram.
Tommy är en skånsk man som har ett fantastiskt Instagram konto. En riktig fotograf med andra ord. Verkar vara en riktig glädjespridare.

Vilken läggning har du?

Jag är homosexuell

När kom du ut?

Jag kom ut 2005

Hur tog familj och vänner det runt omkring dig?

De flesta i min familj tog det bra, vissa var jag mer oroliga för då dom uttryckt sig negativt om just bögar, men de sa att de accepterar mig för den jag är men vissa har jag inte kontakt med sedan jag kom ut. Vännerna visade direkt vilka som var mina riktiga vänner och när jag kom ut visade dom så kallade vännerna sin rätta sida.

Har det inträffat några hinder i livet pga ditt val?

Hinder i livet är att jag inte får lämna blod, vi killar som har sex med män måste avstå att ha sex i ett år för att vårat blod ska vara godkänt för andra människor.

Positiva och negativa bemötande?

Positiva saker är att folk tycker att jag är fantastisk på att bemöta hat, att jag är en inspiration för många unga killar att våga vara sig själv och att våga visa att kärlek är fint, oavsett om du älskar en man eller en kvinna.
Negativt bemött blir jag än i dag 2020, folk är så trångsynta och bara för att man lever i samkönade förhållanden så lever många kvar i man och kvinno-syn och därmed måste av en oss i mångas ögon vara kvinnan.

Har du vågat visa din kärlek öppet, isf hur tog samhället det?

Jag har vågat visa min kärlek öppet fram till 2011. Jag var sjukskriven och gick promenad med kamphund och sambon, jag gick med kryckor. 2 yngre killar spelar musik på sina cyklar, hoppar av och sparkar mig i ryggen och ropar: Spring fortare bögjävel.

Relationsstatus?

Sambo och förlovad sedan 15 år tillbaka.

Hur ser jag framtiden?

Framtiden ser ljus ut för mig, jag kämpar på i livet och i förhållande och njuter.

Tror du att din läggning har för/nackdelar?

Både ja och nej! Jag försöker tänka att min sexualitet och mitt förhållande med en man inte ska vara något avgörande, men samtidigt vet jag hur världen ser på oss honosexuella och att vi är en minoritet och det fortfarande finns människor som uttrycker sig negativt om oss så självklart finns det nackdelar även fast jag inte låter dom ha över! Min sexualitet har ingen annan något att tycka och tänka om... Egentligen

För att fortsätta följa Tommy hittar ni honom under Tommytott som är hans personliga instagram.

Instagram: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Nej fy man ska ha vilken läggning som helst utan att få hat . Alla är vi människor..
nouw.com/2barnsmammaochfru