Utan er är jag ingenting!

Hur kan man ha så fantastiska vänner i ens liv, man blir ju bortskämd med all kärlek dom ger till en. Dessa två personerna är en av alla få jag verkligen ser upp till, två personer jag aldrig någonsin skulle klara mig utan idag. Dom två betyder så otroligt mycket för mig! Älskade Emelie och Zezze!

Linnea Manglind!

Vad ska man säga om denna kvinnan! Jag vet inte var jag ska börja... 13 år av galenskaper men av dessa 13 år har vi dåligt nog bara umgåtts 2 och ett halv år, känns ju lite sådär men WOW vad mycket vi hunnit med ändå... Du är min bästa bästa vän, utan dig idag går inte!

Lillebror: Du är mitt, du är den som betyder mest i mitt liv, du är den jag andas för & den jag gör ALLT för! Jag älskar dig!
Camilla: Jag är så glad att vi har hittat tillbaka till varandra, en vän som dig borde alla ha, du är fan en av de galnaste vännerna jag har! Du är fan grym på alla sätt och viss!
Hampus & Lina: Ni är ju fantastiska, utan er hade jag inte heller varit där jag är idag. Jag vet inte hur man ska kunna tacka er, jag är så evigt tacksam att ni är två personer man verkligen kan kräka av sig till. Ni betyder enormt mycket för mig, jag saknar er!

Tack för att ni är ni! 

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så fint med fina vänner som betyder mycket för en och såklart ens partner
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229