Tusen tack för allt!!

Svart af Hälsingborg!

Svart Af Hälsingborg har hög kvalité på sin lakrits med mycket smak och känslor, mjuk och härlig konsistens. Alla smaker har olika former, just för att man ska kunna skilja sig på lakritsen om man ska blanda det i en skål.

Svart af Häslingborg startade 2018 och finns på över 200 butiker i Sverige. Men även i Danmark samt en liten butikskedja i Norge.
Tack vare deras distributör werner gourmetservice hade Svart af Häslingborg inte varit så stora som dom är idag.

Lakritsen är vegansk och palmoljefri.
Under hösten 2019 släpptes det 3 st olika karameller fylld med saltlakritspulver. Dessa är färgade med naturliga färgämnen så som svartmorot och sötpotatis.

Bga.se

Bga är ett familjeföretag och kommer ursprungligen ifrån Gävle som grundades 1993.
Företaget finns i både Sverige och Norge. BGAs fokus ligger på speglar, posters och tavelramar. Målet med BGA är att ha ett brett sortiment där vi som kunder kan hitta det vi söker. Sedan startat har BGA haft över 20000 kunder.

John Frieda

Kondomeriet.nu

Sen 2016 har företaget funnits i Göteborg. Sortimentet hos kondomeriet är erotiska karaktärer.. Luftfyllda produkter och presentartiklar. Det är viktigt att kunderna ser webshopen & själva butiken som en och samma enhet. Hemsidan kommer byggas upp men kommer inte fylla ut hela butiken så det finns 2000 i butiken på Lilla drottninggatan.

Cetaphil

Cetaphil är en hudvårds serie som rekommenderas av hudläkare sen 70 år tillbaka. Kvinnor med känslig hud använder denna. Idag erbjuder cetaphil återfuktande produkter för ansiktet och kropp, rengöringsprodukter, babyprodukter & produkterna för vanlig hud.

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oj så många fina produkter och mums med äkta lakritsnouw.com/sweetwords
jessiFri85
jessiFri85,
Det tyder alltså på att du gillar lakris 😄😛. Jag gillar med lakris.
Den verkar ha mycket annat med 👍
nouw.com/jessifri85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229