Torsdag med ingenting!

Hej alla godingar!
Hur är det med er?
Med mig är det oki, trött som vanligt men jag piggnar väl till.
Idag är det torsdag och jag är hemma och tar det lugnt, plockar undan som jag inte hann igår för jag var hemma senare än jag trodde. Så idag gör jag det istället!
Jag även tvättar just nu, tvätt tid mellan 12-17 och andra maskinen inne av 4 så hälften, super skönt!

Annars idag blir det rester från gårdagens pasta och köttfärssås, jag tyckte inte alls om den när jag skulle äta för den var väldigt smaklös, men sambon tyckte om den. Jag åt typ max 10 gafflar sen ville jag inte ha mer för det var verkligen inte gott plus att jag har INGEN aptit längre :( Äter typ inget och a´jag märker det när jag väger mig vid vissa tillfällen. Jag går bara ner åt i vikt! Hur får man upp aptiten?

Jag vet om att jag inte alls mår bra just nu och därav jag inte har någon aptit men det är jobbigt att man inte får i sig mat, istället går man hungrig! Tycker ingenting är gott längre!
Men jag hoppas innerst inne att aptiten kommer tillbaka snart och att man kan äta ordentligt.

Men så är det, annars idag händer nog inte så mycket mer faktiskt för min del, tror sambon kommer hem tidigt idag för en gång skull så det är skönt, kanske skulle ha besök av ett par kompisar men får se hur det blir med det! Tror dock inte det blir något!

Vi hörs senare...!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229