Svar på tal!

Förra veckan startade jag en frågestund där ni fick ställa frågor och jag länkar er blogg här hos mig, jag fick inte så jätte många frågor men jag fick några, därför är det nu dags att svara på dessa:


Elina: Vart ser du dig själv om 5 år?
Svar: Oj detta är ingen lätt fråga om jag ska vara ärlig, men jag skulle nog säga att jag har jobbat upp mitt mående så pass mycket så jag orkar jobba på ett ordentligt jobb om jag inte satt igång med mina business som jag har som hobby! Så då kanske jag till och med jobbar hemifrån med businessen och mina kanaler. Jag har ju så pass stora drömmar i mitt liv.

Josefine: Vad tror du att du gör om 10 år?
Svar:
Jag skulle säga att jag bor i hus, har familj tillsammans med Emelie, jobbar hemifrån... Kanske till och med utbildad till något som jag drömt om i flera år.

@sannaevelyne: Vilken känd person skulle du helst träffa och varför?
Svar: Oj, jag har ju många kändisar jag vill träffa om jag ska vara ärlig men jag skulle säga antingen Bianca Ingrosso eller Alice Stenlöf... Två riktigt härliga tjejer. Dom jobbar med det jag vill jobba med. Sociala medier(blogg, youtube, Instagram) Sen öven Biancas sminkmärke. Alice med sina smycken. Det hade ju varit en dröm. Så träffa dom och få massa tips hade varit underbart!

@yasminegill: Vad älskar du mest att göra på fritiden? Favorit mat?
Svar:
Det jag älskar att göra på fritiden är rätt mycket faktiskt. Jag älskar att laga mat, baka, rita, fotografera, blogga, fixa med Instagram, umgås med nära och kära. Hade mer än gärna pysslat och donat mer här hemma för jag älskar att inreda och ha projekt igång och pyssla med lite då och då när man är hemma.
Favoritmat
skulle jag säga mammas hemlagade mat även om jag inte bor hemma längre. Men det kommer alltid att vara min favoritmat oavsett vad!

Sandra: Om du fick en önskan just nu, vad skulle det vara?
Svar:
Min högsta önskan just nu så hade jag velat vara rik och pengarna skulle gått till mina skulder så jag blir skuldfri till 100 procent! Jag skulle vilja utbilda mig till makeup artist, nagelterapuet som jag alltid har velat!

Instagram: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Kul med dessa inlägg så man lär känna bättre 👍🏼
nouw.com/mariasvardag
misslindhe
misslindhe,
Vad roligt att höra!
nouw.com/misslindhe
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker det låter som jättehärliga drömmar att ha inom 10 år! Vad är det du gärna skulle vilja vara utbildad inom? 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
misslindhe
misslindhe,
Makeup artist, nagelterapuet och fransstylist! Det är en stor dröm... Får bli när jag blir miljonär ^^
nouw.com/misslindhe