Söndag, helgen kommit till enda!

Hej alla godingar!
Hoppas allt är bra med er?
Med mig är det oki, mitt mående går fruktansvärt mycket upp och ner nu men jag kommer så småningom berätta varför. Jag kämpar mig upp varje dag sakta men säkert, jag har just nu daglig ångest, panik och tårar som bara rinner länge kinderna.
Kommer ett längre inlägg om det i veckan ska jag försöka få det klart...

Men söndag idag och solen skiner, hur underbart är inte det? Jag ÄLSKAR det, är våren påväg?
Jag ska se om man kan fjäska lite för min syster så hon kan klicka några nya bilder på mig ute i vårsolen eller om någon annan snäll själ kan hjälpa mig, får se lite! ^^ Men nya bilder behöver jag iaf!
Annars denna söndag händer nog inte så mycket mer, ska upp till farfars grav och sätta nya ljus men det blir nog inte förrän senare i eftermiddag, sen händer nog inte så mycket mer, ska ha möte senare ikväll iaf tillsammans med Lina och Karoline, super roligt!

Äntligen börjar motivationen komma tillbaka med bloggen, jag som älskar att skriva, jag som älskar att blogga, jag som älskar att dela med mig av vad som händer till er... Jag kommer sakta men säkert tillbaka jag lovar er, jag har lite inlägg jag ska dela med mig av till er, tänkte jag skulle skriva ett inlägg vad jag jobbar med båda med businessen och utöver det!
Som sagt mycket som väntar & jag ska även bli mer aktiv på fb i blogg grupperna, saknar så mycket att kommentera och läsa inne hos andra bloggare, JAG SKA BLI BÄTTRE!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Härligt att du känner att motivationen börjar komma tillbaka, det gillar vi såklart =Dnouw.com/sweetwords
misslindhe
misslindhe,
Jaa jag ska komma tillbaka så mycket jag kan, så fort jag vet på ett ungefär vad jag ska uppdatera om ^^ nouw.com/misslindhe
idajosefinas
idajosefinas,
Ångest är en ful bov. Tyvärr vet jag själv hur det är att ha en stor ångestproblematik.
Hoppas du snart får en ångestfri period så att du kan andas ut ordentligt <3
nouw.com/idajosefinas
misslindhe
misslindhe,
Jaa den är inte alls rolig att ha och göra med, den är jobbig och hantera 😟 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229