Paniken som uppstår i henne ögon!

Jäklar så nöjd jag är, att klippa en bit på håret var precis det jag behövde. Underbar frisör man har, första gången & hon lyckas direkt! Jag var så taggad på detta och jag är så nöjd! Nästa gång blir det fylla i utväxten och kanske lite klippning beroende på hur pass mycket mitt hår har växt.

Hjärtat var så skeptiskt, man såg riktigt i hennes ögon när längden försvann, hon tyckte om mitt långa hår men det var som hon sa att det är jag som ska trivas i det och det gör jag verkligen, men naturligtvis som passar jag i det!
Efter jag hade klippt mig begav vi oss hem för lite frukost innan vi begav oss mot min kurator, alltid lika skönt att komma dit där. Fick passa på att ta möte nu innan hon gick på semester som hon gör imorgon tror jag de var. Så nu är det en månad tills nästa möte, usch inte alls roligt men jag ska nog fixa det!

Ett möte hos henne som alltid gör nytta, andra gången hjärtat är med också. Pratade mycket om mitt mående hur det är, lite om vänner, om min funktionsnedsättning och lite annat smått och gott. Var kvar där vid 2 iaf så då promenerade vi hem och jag däckade i sängen en stund, så skönt att vila. Kuratorn sa att det behöver jag mycket av när allt är som det är för det har varit mycket för mig det senaste året så själen hänger inte riktigt med. Så vila gör jag så mycket jag kan.

I skrivandet stund sitter jag framför datorn och ska försöka några inlägg till veckans här på bloggen. Hjärtat håller på att fixa i köket för där i stopp.. Dock tyvärr inte i våra rör verkar det som utan hela systemet men det är väl för dom äckliga djuren som finns där, hopplöst! Så dom får väl komma och göra något åt det kan man tycka. Kvällen blir lugn här hos oss, ska försöka sova i tid ikväll, är så jäkla trött!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Annacarin
Annacarin,
Så fint det blev ❤nouw.com/annacarin
misslindhe
misslindhe,
Tusen tack <3 nouw.com/misslindhe
manellacentio
manellacentio,
Blev jättefint ❤ jag klippte också av mitt förra veckan för det var så slitet nouw.com/manellacentio
misslindhe
misslindhe,
Tusen tack, är super nöjd! 😃 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229