Nyårslöfte med bloggen!

Jag är med i en helt fantastisk grupp på facebook som heter Bloggsupport – vi som aktivit kommenterar hos varandra.
Det är en grupp där admin lägger upp en tråd varje dag och man ska dela med sig av sin blogg i kommentarsfältet. Jag är hyfsat aktiv i den gruppen men jag ska bli bättre.

Just nu är temat ”Om vi har några nyårslöfte med bloggen!

Jag har några mål med bloggen, den har stått så jäkla stilla den sista tiden eller rättare sagt sen i somras, jag har ställt mig frågan vad det är som händer med mig, jag som älskar att blogga? Jag älskar att skriva, jag älskar att dela med mig till er underbara läsare. Så några mål har jag och även lite rensning av kategorierna kommer att ske som jag tänkte dela med mig av här.

Mål & Löfte 

För att ge er första målet med bloggen så är det att jag ska bli aktiv igen, jag ska få tillbaka den glöden jag hade innan, jag har tappat motivationen något fruktansvärt mycket. Jag är så besviken på mig själv. Så bloggen ska få en rejäl start med ny header och helt ny design. Visst kommer det bli bra? Det känns som det behövs, jag behöver något ordentligt på bloggen så brukar motivationen komma tillbaka, är det bara jag som känner så?

Andra målet med bloggen är att komma upp i 1000 följare, första delmålet är till sommaren men blir det inte så är det ju naturligtvis till nyår nästa år. Jag vill ju verkligen detta, jag vill växa på mina sociala medier och framför allt bloggen och Instagram.

Mitt tredje mål jag har är att jag ska börja uppdatera mer regelbundet, jag ska få upp dessa tre inlägg jag har haft innan om inte fler. Det var då det gick så bra för bloggen, det var då allt flöt som det skulle.

Kategorier som ska bort

Jag har ju så jäkla många kategorier på min blogg och känns som man inte använder alla så nu har jag valt att ta bort vissa som nog är på min blogg bara för att. Det är dags för en STOR rensning.

Smycken
Smycken är något som kommer och går hos mig, men det är något jag inte delar med mig av så mycket här på bloggen utan blir isf på Instagram fall det skulle bli något nytt. Det är där jag delar med mig av olika blandningar och priser. Så denna kategorien ska helt klart bort.

Läsarna tycker till om min blogg
Detta är en kategori jag började med genom en annan bloggare. Jag hade några frågor angående min blogg som mina läsare skulle svara på. Men den har legat väldigt mycket på is den senaste tiden. Jag har inte lagt energi på dena alls faktiskt, så därför har jag valt att ta bort den iaf just nu. Vem vet om den dyker upp igen?

Veckans påstående
Denna kategorien vet jag egentligen inte varför jag började med för den har aldrig varit en höjdare bland mina läsare. Så ärligt talat så var det jävligt dumt av mig, haha

Youtube
Något jag verkligen jag trodde jag skulle börja med men har inte gjort. Jag måste först och främst hitta modet till det. Kunna ta fram en kamera och sitta framför den och prata utan att känna mig dum osv. Men det hade varit så jökla roligt att börja med youtube också. Det är alltid något jag tycker är så jökla modigt av folk att göra, varför kan jag då inte göra det?

Träning
ÅÅÅÅÅÅÅH vad jag vill komma igång med träningen. Jag saknar min gamla kropp jag hade innan jag vill ha tillbaka den. Men när den jäkla motivationen komma så man kan träna, skaffa gymkort och verkligen kunna må bra med sin kropp igen. För nu är den KAOS!

Kategorier som ska bättras på

Fotografering
Detta är något jag verkligen älskar att göra och där är två fotograferingar på gång.
Massa fotograferingar tillsammans med Johanna @Lifeandkids för det är dags att dra ihop ett nytt samarbete med henne tillsammans med barnen. Hon har 4 barn i olika åldrar och jag kan säga att där finns mycket man kan göra så det ser jag framemot kan jag meddela er.

Sen även ska jag foto Camilla & Fiddes barn imed att Camilla vann foto tävlingen i November. Så nu ska det fotas.

Vill ni boka in fotografering med mig så hittar ni info och priser HÄR!

Ensamstående förälder
Detta är verkligen en kategori jag MÅSTE bli bättre på att använda mig av och börja lägga energi på. Jag började med den men sen hände något? Tror det har att göra med att jag inte har tillräckligt med material till det... Men nu är min fråga till er? Är du ensamstående förälder mamma som pappa och vill ställa upp i denna kategorin och berätta hur det är så tveka INTE att lägga ett mail till mig så berättar jag mer, mailen är contact@beckalindhe.se

NUskin
Jag vill ju bygga upp en business. Jag vill kunna vara min egen chef, kunna jobba hemma, bestämma mina egna tider osv... hur gött är inte det?
Så från och med 2019 kommer där komma regelbudna inlägg om NUskin med produkter och annat smått och gott. Vill ni hänga med på resan?

Mat&Recept
Jag som älskar laga mat så är det klart att jag ska dela med mig av recept till er så ni också har chansen att prova detta. Jag har faktiskt lite julgodis recept liggandes som väntar. Så håll utkik, vill ni förretsten att jag börjar med matsedel igen?

Veckans Kiddo
Detta är en kategori jag precis har börjat med och den verkar vara väldigt uppskattad bland er läsare, så fort jag hittar fler föräldrar som vill ställa upp med sin barn så ska jag dela med mig av det. Vill du ställa upp med ditt barn? Och svara på några frågor så tveka inte att maila mig på contact@beckalindhe.se

Min statisk
Jag ska bli bättre på att dela med mig av hur det går för mig och min blogg varje vecka. Men det är inte alltid jag får mail från Nouw så jag hoppas att det kommer bli bättre när 2019 kommer. För visst är det roligt att följa hur det går för en?


Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Jenniey Love
Jenniey Love,
Vilka bra mål och rensa kategorier behöver man nog göra emellanåt. Heja dig! kramiz<3prinsessanjenniey.blogg.se/
misslindhe
misslindhe,
Jaa jag behöver organnisera om ^^ nouw.com/misslindhe
Mirre
Mirre,
Då håller vi tummarna att blogglusten kommer tillbaka och att din blogg växer 2019sweetwords.se
misslindhe
misslindhe,
Jaa jag känner redan att det börjar komma tillbaka 😃 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229