När tårarna bara rinner!!

Fy vilken mardröm man hade, en mardröm som gjorde att man vaknade med tårarna i halsen... Det var en hemsk upplevelse...

Händelsen som hände i min dröm var att jag och familjen var ute och cyklade. i skogen. Vi tappade bort varandra hela tiden men lyckades ändå att hitta varandra igen. Så hände det ett antal gånger, cyklade ifrån varandra och sen hittade varandra också pågick det så ett tag.
Men just denna gången så tappade jag bort mamma, Jörgen och min lillebror Isak så jag var där helt själv.

Som många vet så har vi börjat titta på The walking dead, en så bra serie men också väldigt hemsk på ett sätt. Men denna serien har satt sina spår hos mig. Det har börjat gå så långt att jag drömmer om dessa vandrare som finns i denna serie.
Ni som inte sett denna serie så är vandrarna döda människor som har förvandlats till zombies. Dessa ger sig på levande människor som är deras mat. Blir man beten av dessa zombies så dör man och förvandlas till dessa hemska zombies. Just detta hände i min mardröm just inatt.
Under den tiden när jag blev av med mamma och resten av familjen så har jag inte sett en enda vandrare i min mardröm men sen från ingenstans så hade Jörgen(min styvpappa) förvandlas till en sådan. Jag såg att mamma hade ett rep som hon höll i och det var Jörgen. Mamma höll fast honom i ett rep just för att han skulle fortsätta vara med oss trots hur farlig han än var, men han är ju en i familjen och det är klart att man absolut inte vill förlora en familjemedlem, eller hur?

Men det som gjorde att jag vaknade och hade gråten i halsen var att jag såg Jörgen hade förvandlats till en vandrare och jag vet hur farliga dom är. När jag såg att mamma var ledsen blev jag också naturligtvis ledsen för jag visste vad som krävdes. Det enda jag fick ur min mun var "mamma, ska vi inte skjuta honom?" Direkt efter jag hade sagt denna meningen i min dröm till mamma så vaknade jag. Jag var helt förstörd, gick upp från sängen en sväng och kollade vad klockan var, försökte lägga mig i sängen för att försöka somna om men det gick verkligen inte. För jag hade bara denna hemska bild i huvudet att Jörgen var fastbunden i repet som mamma gick och höll i... Där efter kom tårarna, jag bröt ihop och jag fick väcka hjärtat som låg och sov så sött! Men hon vaknade och jag berättade vad som hade hänt i min mardröm och naturligtvis så tröstade hon mig direkt, hon är guldvärd! Det tog ett tag innan jag kunde somna om igen för jag kunde inte släppa detta och tårarna bara rann längs kinderna!!!!

Men till slut lyckades jag somna om någon timme till, men denna dröm sitter hårt inom mig. Att bara tänka tillbaka hur det var inatt gör mig tårögd... Detta har hänt en gång innan att jag vaknat och börjat gråta för något ska ha hänt med familjen. Första gången det hände så fick jag faktiskt ringa till mamma och höra hur allt var för att verkligen se hur det var med dom & om alla var vid liv!!! Så jäkla hemskt!!!!!

Har du någon gång vaknat upp från en mardröm helt tårögd? 

Instagram: Misslindhe.se

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Madde,
De gör jag så fort jag drömmer något hemskt. Oavsett om de är mina barn min hund eller en främling jag drömmer om
www.missmadde.se
misslindhe
misslindhe,
Det är hemskt!
nouw.com/misslindhe
Annaasvensson
Annaasvensson,
Usch vilken hemsk dröm 😯😣 har sett walkin dead och den är bra! Men gud har också haft tankar om den om vad man skulle gjort om det skulle hänt någon man känner. Nääää fy!
nouw.com/annaasvensson
misslindhe
misslindhe,
Nej tårarna bara rann, det är hemskt!
nouw.com/misslindhe
minasvarld
minasvarld,
Det låter verkligen fruktansvärt. Har drömt om min familj flera gånger och att någon dör, det är riktigt hemskt
nouw.com/minasvarld
misslindhe
misslindhe,
Usch, det är så tråkigt! :/
nouw.com/misslindhe
MariasVardag
MariasVardag,
Usch det är det värsta sättet att vakna av en mardröm 😱😢
nouw.com/mariasvardag
misslindhe
misslindhe,
Jaa men verkligen 😟
nouw.com/misslindhe