När Madeleine bestämmer dagarna, 9 & 10

I mars månad har Madeleine beslutat att ha en lista i hela mars och då tycker jag det passade bra att hänga på denna listan imed att jag står helt stilla med bloggen just nu... Tyckte där var många bra punkter, jag ska nog kunna sitta och klura på dessa. Visst kommer det bli spännande? Så nu kör vi dag 9 & 10

9. När jag mötte sorgen... 

Oj när möter man inte sorgen?
Jag som är en så känslig människa kan nog nämna många gånger som jag mött sorgen faktiskt. Så istället för att skriva en lång berättelse om det så tänkte jag punkta ner det istället.
- När min farfar dog
- När konståkningen förlorade en åkare i tsunamin i Thailand
- När även familjen förlorade en familj i Thailand
- När man blev förkrossad
- När en närstående blir sjuk.

10. När jag mötte glädjen... 

Oj man möter glädjen många gånger. Men jag måste faktiskt ärligt talat säga att min glädje kom när min lillebror kom till världen för 18 år sen. Det var en av dom viktigaste dagarna i mitt liv. Den 19 Februari 2001.
Jag skulle bli storasyster, en stolt storasyster. Jag ville ha en lillasyster imed att jag älskar att styla både hår, sminka andra osv därför hade det varit perfekt med en lillasyster men när min styvpappa ringde och sa att jag hade fått en lillebror så blev jag lika glad för det. Jag skulle göra allt och lite till för honom, det gör jag fortfarande. Han är en av dom viktigaste personerna i mitt liv. jag ÄLSKAR honom med hela mitt hjärta.

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229