När Madeleine bestämmer dagarna 7 & 8

I mars månad har Madeleine beslutat att ha en lista i hela mars och då tycker jag det passade bra att hänga på denna listan imed att jag står helt stilla med bloggen just nu... Tyckte där var många bra punkter, jag ska nog kunna sitta och klura på dessa. Visst kommer det bli spännande? Så nu kör vi dag 7 & 8

7. Det bästa med mina föräldrar är att... 

Asså min mamma och pappa är två helt olika individer... Dom är två helt olika personer så finns så mycket att skriva om dom... Men vi börjar med mamma.
Jag och mamma har våra stunder. Vi har alltid varit dom som inte går ihop. Vi har nog aldrig riktigt haft den mor och dotter relationen faktiskt. Men jag tror vi kan få den relationen förr eller senare. Så länge jag inte är hemma så mycket eller pratar så mycket med mamma så funkar det. Vi kan inte vistas under samma tak en längre tid. Tyvärr... men det blir bättre!

Jaa vad ska man säga om pappa... Där är jag hans lilla docka som jag alltid har varit. Men han är också den föräldern som inte har varit så insatt i mitt liv. Han är den som vet rätt lite egentligen. Han är en person som inte förstår en på samma sätt som mamma gör. Mamma är en person som man verkligen kan prata med och som alltid ger råd och ideér medans pappa är tvärtom.

8. Därför ogillar jag... 

​Jag ogillar... Hmm... Personer som tror att dom är störst bäst och vackrast. Dom som tror att dom vet allt och kan allt. Det är personer jag absolut inte klarar av. Personer som ska vara kaxiga, trycka ner sig själv för att man ska tycka synd om dom. 
Nej usch det är personer jag klarar mig utan verkligen. 

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229