När det blev spontan besök!

Heeeej denna lördag!
Hur har ni det denna lördag?
Vi har det bra här, vaknade vid 10 tiden, hjärtat drack kaffe och sin morgoncigg. När hon var klar med det så tog vi en promenad till Netto och köpte frallor så det blev favorit frukost idag, det skadar aldrig!
Vi köpte även till middagen idag som blev pannbiff, potatis & sås... MUMS!

När vi kom hem så mumsade vi i oss den goda frukosten sen höll jag på att somna efter vi ätit så vi drog ut soffan(har bäddsoffa) och la oss där med täcke och kudde, till slut somnade jag efter en lång stund... hade väldigt svårt att komma till ro för att somna men till slut somna jag en stund, en väldigt kort stund ska jag säga... Vaknade av att jag var väldigt varm, haha och naturligtvis vaknade jag med huvudvärk, HEMSKT! Hade inga smärtstillande hemma men efter en stund när jag hade vaknat så ringde svärfar för han var på Väla med sin nya kärlek som han träffar, så dom kom förbi en stund så vi fick träffa henne. Där bad vi han att köpa med smärtstillande så jag fick i mig det så nu känns det bättre.
Dom var här en timme typ och direkt när det bara var jag och hjärtat igen så blev det matdags, så nu har vi precis ätit & sitter och kollar på Love Island.

Ikväll ska jag fixa ny header tänkte jag här på bloggen, har ändrat designen igen, fixa inlägg till nästa vecka och sen bara ta det lugnt!

Vad har ni för er denna lördag? 

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
jobbigt med huvudvärk, skönt du fick smärststilland till slut så det gick över <3nouw.com/jessicaburman
Carolina
Carolina,
Spontanbesök är nästan dem bästa besöken!! 😃 trist med huvudvärk men skönt att det blev bättre efter smärtstillande! 😊knaset.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229