Något jag ska klara & jag vet att jag kommer göra de!

900 följare 

När jag såg antalet följare häromdagen blev jag chockad.. Hur många nya följare jag kommit upp i sen ett år tillbaka. Så egentligen att komma upp till 900 följare innan året är slut är nog inte så svårt känner jag, bara jag ger mig fasen på det.

Tävlingar 

Hur roligt är det inte med tävlingar? Men kommer någon delta om jag startar tävlingar? Jag är tveksam!

Dela min blogg 

Hade detta som mål under Augusti månad också men känner att jag har inte delat den så mycket. För sist jag delade den blev jag blockad av facebbok för jag delade för mycket och kunde inte dela på 24 timmar. Så jag får göra ett nytt försök igen kanske??

Mer bilder på mig själv 

Jag delar väldigt lite bilder på mig själv här på bloggen, känns som jag delar på alla andra men inte mig själv. Jag får be sambon ta fler bilder på mig som jag kan dela. Så jag får ta tag i detta!

Ändra upplägg på inlägg 

Känns som jag uppdaterar om samma sak hela tiden. Känns som jag har samma upplägg hela tiden på inlägg. Hur kan man ändra upplägget egentligen??

Fotografering 

Jag har blivit bättre på att använda kameran men inte så mycket som jag har velat. Har massa ideer just nu med fotografering, jag vill fota barn med lite jultema, höst tema, fota barn ute bland snön, fota ute bland löven och massa annat skoj! Hur fina bilder hade det inte blivit??? Vill ditt/era barn ställa upp så tveka inte att maila mig, så berättar jag mer!!!

Instagram: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Madelen,
SUperbra mål med bloggen 😊
www.missmadde.se
minasvarld
minasvarld,
Riktigt bra mål gör bloggen. Det är alltid kul att göra upp mål för att förbättra för att det ska bli som man vill. Dtirg lycka till med målen ❤
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilka bra mål du har med bloggen =) lycka till =)
nouw.com/2barnsmammaochfru