Mål/Löfte/Delmål

✨ Ett långsiktigt mål som egentligen inte är så svårt att uppnå om jag bara lägger all energi och fokus på bloggen så SKA jag komma upp i 1000 följare här på Nouw till sommaren & även försöka komma upp i 5000 följare på Instagram.

✨ Fortsätta på min arm så den kan bli klar eller iaf där jag har börjat ska bli helt klart innan jag fortsätter uppåt.

✨ Ett mål jag alltid har haft och kommer ha tills det blir som jag blir få ett HELTIDS jobb... Men vad vill jag jobba med? Vad vill jag bli?

✨ Brukar allvar med maten. Vad jag äter och hur jag äter. Börja må bra med min kropp och den kroppen jag vill ha.

✨ Börja må bra med mig själv. Börja ta tag i mig själv och försöka få pusselbitar på plats.

✨ Komma igång helt med bloggen igen, få tillbaka motivationen och glöden som inte funnits där sen i somras. Jag som verkligen ÄLSKAR bloggen.

✨ Hitta ekonomin och ta tag i körkortet och fixa det samt hitta motivationen till att läsa teori och göra frågor. Och även sitta i bilen och diskutera skyltar osv med L.

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Det ska bli fint att få följa 😃. Jag ser framemot att läsa mera och jag hoppas du kommer dela bloggen ofta i Bloggsupporten med 😃. Den gruppen har varit ett lyft för min blogg 😊.www.saramadeleine.se
Fnulan
Fnulan,
Äsch det här fixar du galant, jag hejar på dig!! Men du en dum fråga kanske, men vad innebär 1000 följare på Nouw? Alltså i unika besök ungefär. KRAMwww.fnulan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229