Mål med bloggen!

1000 följare 

Jag är på god väg men ändå mycket kvar. Men jag ska ta mig dit, en vacker dag är jag där. Med rätt sätt och rätt tankar så går det. Och det med drivet jag har så vet jag om att jag kommer lyckas.

Ändra kategorier 

Många av kategorierna ska bort men många som också ska stanna kvar. Men det ska bli ändring här så man inte uppdaterar om samma sak hela tiden som det känns att jag gör just nu.

Öka statistiken 

Den ska ökas varje vecka, får kolla tillbaka vilka inlägg det är som mest uppskattas och då kommer det givetvis bli mer uppdatering om just det. Mina unika följare är dags att ökas.

Mer personlig

Där finns egenltigen så mycket jag kan dela med mig av. Jag har en vilsen värld om jag säger så, jag är väldigt vilsen av mig. Jag kommer dela med mig av mina tankar & mer om mitt liv. För det är ju personliga inlägg som blir mest lästa?

Sprida bloggen mer 

Jag har varit väldigt dålig på att sprida min blogg. Jag är med i så många olika blogg grupper på fb men tar inte tillfälle i akt och sprider den för att få fler läsare eller kommentarer så ska verkligen börja göra det.

Ha mer typer av tävlingar 

Tycker alla bloggare har likadana tävlingar så efter mycket bollande med flickvännen här hemma så ska vi diskutera fram olika tävlingar som inte är så lik dom andra.

Instagram: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Vilka bra mål. det fixar du 😊
nouw.com/emmamatildaa
misslindhe
misslindhe,
Men tack fina du <3
nouw.com/misslindhe