Mål i Augusti!

Från och med Augusti månad tänkte jag börja med att göra upp mål för varje månad, så första måndagen varje månad kommer där upp mål som jag ska uppnå eller iaf försöka! Så nu börjar vi med Augusti månad, jag kommer dela med mig av 5 mål varje månad som jag vill uppnå så Augustis mål är följande:

1. Mer personliga inlägg!

Jag har så mycket jag vill dela med mig av till er, jag har så mycket tankar och funderingar inom mig, så mycket jag vill bolla med er för att se hur ni tänker och hur ni gör i olika situationer. Mer personliga inlägg kommer jag att dela med mig av. Det är det som växer här på min blogg, det är den kategorin som lockar läsare, varför inte fortsätta på det då?

2. Bygga upp mina kategorier 

Jag kommer nog ta bort kategorier och lägga dit kategorier, där jag vet att jag kommer uppdatera. En ny fräsch start med kategorier och jag ska ändra om här en del på bloggen, jag kommer få en ny fräsch blogg till slut!

3. Växa på mina kanaler 

Jag har sagt till mig själv att jag SKA växa bland mina kanaler, båda på bloggen och självklart min instagram för det är detta jag brinner för att göra. Jag ÄLSKAR att jobba med detta. Det är detta jag ska leva på, jag kommer göra det en vacker dag, jag vet det! Det är ett stort mål hos mig, jag ska ta mig dit! Jag har en lååååååång väg att gå men ändå en bra bit påvägen.

4. hur går jag till väga för att komma dit jag vill?

Jag strävar efter att ha en ljus framtid, jag strävar efter att leva det liv jag vill göra, jag strävar efter att bestämma mina egna tider, inte ha någon som bossar över mig utan jag vill vara min egna chef, jag vill ha det liv jag själv kan bestämma varje dag hur jag vill jobba, hur jag ska leva. För vem vill ha 7-16 jobb?

5. Dela min blogg 

Jag är så dålig på att dela min blogg, jag ska bli bättre på att dela min blogg så mycket jag kan. Jag ska dela den i Facebook grupper, vara med i bloggtema i grupper, ändra min statistik, få fler läsare, fler kommentarer, kärleken från er är magisk! Dags att växa tillsammans!

Instagram: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer