Madeleine bestämmer dagarna, dag 14

I mars månad har Madeleine beslutat att ha en lista i hela mars och då tycker jag det passade bra att hänga på denna listan imed att jag står helt stilla med bloggen just nu... Tyckte där var många bra punkter, jag ska nog kunna sitta och klura på dessa. Visst kommer det bli spännande? Så nu kör vi dag 13 & 14

14. Då blev jag riktigt rädd... 

Oj, när blev jag rädd senast... Hmm... Måste nog vara när jag var tillsammans med mitt ex. Han fick åka till akuten, jag var på isen och visste inte vad som hade hänt. Jag fick bara en snap ifrån honom att han skulle till akuten.. Jag hade ingen mottagning på telefonen så jag kunde inte fråga vidare. Det slutade med att jag fick gå av isen tidigare så jag kunde komma till honom så snabbt som möjligt. Jag kom till Ljungbyhed och hans föräldrar, han fick åka till vårdcentralen men blev sen vidare skickad till sjukhuset i Helsingborg där vi också fick hämta upp honom.
Det som hade hänt var att han skulle öppna en balja som satt riktigt hårt och gick inte öppna, men när han väl öppnade den så fick han ett slag i pannan, det blev ett djupt hack, han fick sy 5 stygn. Jag fick panik den kvällen och var så rädd imed att jag inte visste vad som hade hänt förrän jag verkligen fick tag i honom.

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229