Kvavt, huvudvärk & besök!

Hej alla godingar!
Tisdag idag och jag skulle jobbat men icke, jag har haft sprängande huvudvärk nu i två dagar och värktablett hjälper inte... Vet inte om det har med vädret att göra? Det är ju så kvavt ute så det finns inte, man svettas som en gris även när man är ute, gör inte ni det?

Så jag beslöt att vara hemma idag och förhoppningsvis är den borta till fredag då ett nytt arbetspass väntar. Så idag blir det en hemmadag med städning, hjärtat har varit och klippt sig, jag jobbar lite nu med bloggen och businessen ska komma igång igen och jag ska lägga ut om erbjudandet jag har nu inför morsdag på söndag! Har ni sett erbjudandet förresten? Kika annars in här! Ska även svara på lite mail & kommentarer som kommit in här under dagarna.

Om lite mer än en timme kommer hjärtats lillasyster och ska stanna här till imorgon för hon var ledig så det ska bli mysigt, första gången jag träffar henne så det ska bli spännande faktiskt. Blir att äta något gott och bara umgås och prata.

Hur kändes det för er när ni skulle träffa er partners familj första gången? 

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Det har varit kvavt här oxå men efter eftermiddagens/kvällens åska och regn är det betydligt svalare och skönare luft.

Å det var nervöst att träffa min sambos familj första gången. Fast jag hade redan träffat alla eg, då jag träffade min sambo genom mitt jobb. Kanske just därför jag var mer nervös än jag borde fast jag inte behövde 😊
nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229