Hur har denna veckans varit?

Veckans bästa 

I början av veckans att jag bytade frisör, dags att börja klippa mig på samma frisörsalong som mitt hjärta så kommande vecka är det dags för klippning. Faktiskt ska jag klippa axellångt tro det eller ej, ser så mycket fram emot det!

Veckans godaste 

Hmm... Veckans godaste måste varit kakorna jag åt igår, hahahhaha Mjök choklad cookies, WOW dom har farligt goda, någon mer som provat dom?

Veckans mest lästa 

Vad roligt att just detta inlägg blev veckans mest lästa inlägg. Kanske ska fortsätta med liknande inlägg, eller vad tycker ni om ni kikar in på det?

Veckans jobbigaste 

Blev en helt annan omställning när Stormi kom till oss... Vi kände inte henne alls, när vi skulle ut och gå så drog hon jätte mycket, lyssnade inte på oss och massa sånt. Det var jobbigt i början men sen gick det hur bra som helst, så duktig så!

Veckans roligaste 

Det måste vara där vi fick fina Stormi i onsdags kväll, massa hund mys har det varit denna veckan.

Men också självklart våra blågula damer som gick VM brons igår, WOW!

Veckans favorit 

Att Glee har kommit tillbaka på Netflix igen... Så jäkla gött! Nu kan jag få mitt hjärta att se heeeeeeela Glee... Nu är vi i full gång med det!

Veckans tips 

Asså @sweetwords är verkligen en pärla. Räddaren i många lägen när det kommer till bloggvärlden, hur fin är inte min header & även designen? Är så glad att jag har Mirre som hjälper mig... Hon är grym!! Tusen tack pinglan för all hjälp!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Nämen nu sitter jag och rodnar här minsann =D, tack själv =Dsweetwords.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Va snällt att hon hjälpte dig med din header =) vilken härlig vecka du haft =)nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229