Humuhumunukunukuapua'a Makihiki malahini,

Gokväll!
Nu är man mätt & belåten, det blev chili corn carne idag, gott gott!
Idag har dagen inte bestått av så mycket faktiskt, vi hade ju besök av hjärtat lillasyster över natten, mysigt! Blev serie, skratt och pizza. Jag var ute en stund igår och träffade @Zezze så systrarna Boson fick lite ensamtid, snäll flickvän man är?

Idag har vi bara tagit det lugnt, hennes syster åkte vid 4, så besökte duschen när hon hade åkt där efter gick vi och handlade ingredienserna till chili corn carnen det som behövdes, vita bönor och paprika bland annat sen blev det lite dricka och pålägg också som följde med hem. Efter vi handlat så fixade jag med ett samarbete som kommer upp imorgon bitti så håll utkik efter det, kommer bli så bra & jag längtar tills jag får hem det så jag kan visa er.
Nu har vi som sagt precis ätit och vi är så mätta, hjärtat äter alltid för mycket för hon tycker min lagade mat är så god så hon kan inte sluta äta ^^ tur det!
Så nu sitter jag här med bloggen och ska göra lite fler inlägg och har high school musicla 2 igång i bakgrunden, älskar dessa filmer, någon mer än jag som gör det?
Sitter och funderar på om jag ska ta en goedricka i kylen & choklad(craving när jag har mens) hahahha

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229