Helgen!

Händelserna i helgen:

Fredag: Denna fredag bestod av jobb, började halv 4 så jag var på plats då. Det blev en lugn jobb kväll med tv tittande och sällskap. Jobbade till lördag förmiddag vid 12.

Lördag: Som sagt jobbade till 12 sen blev jag hämtade i Staffanstorp av min morbror för vi skulle till tyringe och kalas för lillebror. 18 års kalas, kan inte förstår att han redan är 18, tiden går så Jäkla snabbt! Men det bjöds på smörgåstårta och glass. Sen naturligtvis mysigt sällskap.
Åkte ifrån tyringe vid 17 tiden mot Helsingborg för att spendera kvällen natten hos @Missjennifer.. När jag kom dit där satt vi och blogworka lite sen slängde vi iväg och frågade vad Emelie gjorde så det blev ett besök hos henne, asså wow den bruden, så jävla fin och härlig! Hon gav mig något speciellt, hon gav mig ett leende och fick mig att skratta så mycket som jag inte gjort på väldigt länge. Kan skriva hur mycket dom helst om henne här men det sparar vi till längre fram. Men det blev Kaffe för Jennifer och Emelie, Mello och bara allmänt mysigt sällskap.

Söndag: Dagen var kommen så det var dags för event tillsammans med @Missjennifer på sweet house café. Verkligen ett super mysigt café, man får så mycket för pengarna och där är så mycket att välja mellan. Blev ett event mellan 12 och halv 3 ungefär sen åkte vi hem till Jennifer trötta som vi var blev det soffläge innan där kom besök. Bland annat E plus Jennifers bror och hans fru. Så det blev en mysig kväll med roligt sällskap. Och man njöt för varje sekund! 😍 Natten spenderades hos Jennifer innan jobbet kallade på måndagen.

En helg som jag verkligen inte ångrar, så Jäkla tacksam!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229