Fredag i blodet!

Godmorgon!
ÄNTLIGEN fredag, får man säga så?

Just nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet och veckans sista arbetsdag! Tänkte man skulle göra lite mysigt på jobbet idag med tanke på att det är ju allahelgonadag idag, kanske tända lite ljus och göra allmänt mysigt, tror ni dom äldre uppskattar det? Det återstår och se, men jag ska försöka fota det och dela med mig av det på något sätt, får se vad chefen säger och vad hon tycker om denna idén som snurrar i mitt huvud just nu 🙈

Annars idag så jobbar jag till tre sen efter får jag se lite vad som händer, antingen träffa Sara och Jennie eller så åker jag hem och inte gör så mycket, får se vad dagen har att erbjuda 👍
Imorgon lördag ska min andra hälft jobba så jag kommer nog bara va hemma och göra så lite som möjligt, plocka undan lite och fixa lite mysigt där hemma skulle jag tro, imorgon kväll blir det lördags mys!
Söndag beger vi oss mot NUskins huvudkontor och Köpenhamn, utbildning väntar och ett helt underbart gäng att umgås med, taggad till tusen! Ska försöka ta en massa bilder ifrån den dagen också och dela med mig av, kommer bli så fräckt!

Använde ju min första produkt ifrån NUskin häromdagen, instaglow(brun utan sol) skillnad och så nöjd, nu kör vi på detta, första produkten och information om den kommer upp i helgen så håll utkik!

2017- Göteborg vs 2018 - Helsingborg
Event bilder båda två med 1 års skillnad!

Vad ser ni för skillnader?
Finaste tjejerna & finaste trion 😍❤️

Instagram: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så bra det vart med BUS och det kanske jag skulle göra i helgen =D, samt mysigt att piffa det lite på jobbet
nouw.com/sweetwords
misslindhe
misslindhe,
Jaa det blev lite fint på jobbet men inte riktigt som jag ville ^^
nouw.com/misslindhe