En riktig sommarlista!

Vad tänker du på när jag säger sommar? 

Helt klart sol och värme, strand, picknick, sommarkvällar och grillning. Finns det något annat som man inte kopplar till sommaren?

Vad gör du helst en varm sommardag? 

Då spenderar jag dagen tillsammans med vänner och flickvännen antingen ute på utflykt eller stranden, iaf vara ute och njuta av värmen.

Ditt favoritresmål på sommaren? 

Det måste varit sommaren 2004, där gjorde jag och familjen en riktig långresa. Det blev först två och en halv månad i Japan och sen där efter 3 veckor i Australien, det var en riktigt upplevelse sommar måste jag säga. Min styvpappa skulle jobba i Japan och även nere i Australien och sen även träffade vi släkten när vi ändå var där nere.

Har du några sommartips? 

Njut av varma sommardagar, njut av varandras sällskap, ta vara på varandra!

Hur skyddar du dig bäst i solen? 

Asså jag är ju sämst på att dricka vatten bland annat för att ha vätska i kroppen, så dricka vatten så man orkar men också smörja in mig med solfaktor. Så jag inte bränner mig, för vem vill bränna sig när man kan få en gyllne brun färg?

Vad är din favoritaktivitet på sommaren? 

Jag ÄLSKAR att gå på djurparker när det är sommar, det är så mysigt! Antingen Skånes djurpark, Kolmården eller någon annan mysig djurpark!

Vad är ett måste i din sommaroutfit? 

Svala kläder, jag älskar att gå i shorts eller kanske till och med klänning. Så jag skulle nog säga klänning eller shorts. Gå i långbyxor eller långärmat är förbjudet, jag får värmeslag när jag ser folk gå i det när det är över 25 grader ute.

Vad föredrar du, poolen eller stranden? 

Asså stranden är super mysig absolut, men jag skulle nog föredra poolen faktiskt. Kan tyvärr inte säga varför jag just väljer poolen.

Vill du också joina @Evsing & @marielinneaa lista, så glöm inte tagga brudarna så dom kan läsa era svar!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229