En perfekt början på en bra vecka!

Hej alla!
Måndag idag, ny vecka med nya möjligheter... Idag blev det en ordentlig lång sovmorgon här hemma för vår del... Här vaknade jag 11 och hjärtat väckte jag vid kvart i 12, hon gick upp och gjorde sitt kaffe och vi åt frukost.
Frukosten nere och vi plockat undan den så tog vi på oss och gick mot Drottningshög badet för att hon ville bada men där var inte öppet. Tråkigt med sant!

Så det var bara att traska hem igen och lägga oss på gräset, vi gick faktiskt upp om och fyllde 3 vattenflaskor som vi skulle ha med oss ner och svalka oss med för det har ju varit galet varmt idag, så visst behöver man svalka sig?
Blev någon timme i solen och bara slappna av och jobba på brännan, den börjar ta sig nu och det gillas!

Ikväll händer inte så mycket, blir att kolla på fotboll iaf, damerna spelar mot Kanada, så givetvis ska vi kolla på den, någon mer som följer fotbollen?
Annars blir det att försöka somna tidigt, ska komma upp tidigt imorgon och komma iväg att handla för vad morgondagen erbjuder, STRANDEN!!!!! Så ska göra pastasallad att ha med! Gott när man ska bara iväg så och ha något enkelt med sig, vad brukar du ha i din pastasallad?
Här blir det nog med kassler, sallad, tomat, gurka, rödlök, kanske fetaost men får se... Är lite sugen på kyckling också men får se vad det blir när man kommer till affären imorgon, hahah

Men jag önskar alla en super trevlig och mysig måndag kväll!

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Härligt med stranden och grattis till er båda, härligt att ni funnit varandra!
Svar: Ja det är så grymma låtar båda två verkligen!!!
www.lindamarie.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229