Emelie Boson

För snart 1 månad sen kom du in i mitt liv, 1 månad som varit helt underbar, 1 månad som varit magisk, 1 månad fylld av kärlek, 1 månad av så mycket skratt, 1 månad man inte ångrar alls.

Detta har varit en månad jag verkligen har njutit av, verkligen kunnat må bra och fokuserat på mig själv. Kunnat fokusera på mitt mående & kunnat börja äta igen vilket är det viktigaste. Jag har verkligen kunnat andas, vara utan press, panik & ångest. Allt har underlättat väldigt mycket för mig.

Att man vågar tro på kärleken igen trodde jag aldrig, att man skulle falla för någon igen trodde jag inte, att man skulle hitta trygghet i en person igen trodde jag inte.
För jag var så rädd, rädd för att bli sårad, rädd för tillit, rädd för bråk, rädd för det mesta faktiskt.

Men när du kom in i bilden så förändrades mycket av min syn på allt. Min rädsla började försvinna sakta men säkert fast där ändå är rädsla kvar. Tryggheten tog ett tag innan jag kände att det var i din famn jag tillhörde. Att det var du som gav tryggheten av mitt hjärta.

Du är inte van att få kärlek, du lever med en person som har så mycket kärlek att ge, det är det jag gör till min partner. Jag ger all kärlek jag har, tar hand om min partner, skämmer bort min partner, gör allt för min partner, ibland för mycket men det är sån jag är.

Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig för denna korta tiden. Du har gjort så mycket för mig. Jag är så evigt tacksam för att ha dig i mitt liv. Jag skulle kunna ge dig hela världen om det ens räcker som ett tack. Tack för att du är du, tack för att du finns där, tack för att du orkar med mig, tack tack tack tack! Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om dig till dig om jag ska vara ärlig. Du är min andra halva, du är mitt allt, du är min soulmate, du är min, du är min fina älskling! Du är fin, vacker, snygg, sexig, het, bäst, underbar, söt, min bara min! Vad mer ska jag säga till dig?

JAG ÄLSKAR DIG! 

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Så fint att du fått träffa kärleken, blir alldeles varm inombords av allt som skrivs i ditt inlägg 😃www.saramadeleine.se
Susann
Susann,
Så fint skrivet, grattis till kärleken <3zinnie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229