Ekar tomt men kommer förklaring!

Hej alla!
Jag vet att det ekar tomt här något enormt mycket men det händer väldigt mycket i mitt liv just nu som ni kommer få veta så småningom, så kan varna redan nu att det kommer bli ett LÅNGT inlägg med väldigt mycket känslor och förklaring samt hur allt ligger till och hur jag mår. En väldigt betydelse full text också. Så håll utkik.

Men annars ser mina dagar ut likadant fram till torsdag när jag ÄNTLIGEN börjar jobba. Jag kan säga att jag verkligen LÄNGTAR! Få in en nu rutin i livet, komma igång med sitt liv och börja leva. Kommer förklara så småningom vad jag ska jobba med och var. Så håll utkik där också,

Har egentligen en massa inlägg som jag vill dela med mig av till er men jag ska bara få orken att göra alla och tidsinställa dom. Men sen är frågan till er, vad skulle ni vilja se? Vad skulle ni vilja ha för inlägg här på min blogg? Tycker ni att det fattas något? Jag har så svårt emellan åt och veta vad jag ska dela med mig av till er!

Lite såhär kan också mina dagar att se ut, planering i livet, planering över lag... Någon som är nyfiken på vad som planeras och fixas?

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Så skönt att börja jobba, ett jobb som passar dig utmärkt tror jag ❤️nouw.com/jasmineivanoff
misslindhe
misslindhe,
Jaa det är ett super mysigt jobb 😊 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229