Detta gör ont!

Ni vet den känslan när man får en bild av den man älskar på lastbilen han kört i 3 år, lastbilen som var hans liv, lastbilen som var han stora materiella kärlek? Där han verkligen kunde andas, när han var själv i sin egen lilla värld! Men när det helt plötsligt är en bild på lastbilen men när det står "vill aldrig mer se den" förstår ni hur man går isönder? Förstår ni hur frustrerad man blir? Förstår ni hur ledsen man blir?
Jag kan säga att när jag fick bilden idag jag ville bara börja gråta, jag hatar att se honom må dåligt, vara förbannad på jobbet, bli sårad på jobbet osv... Jag blir så arg inom mig, jag blir så fruktansvärt ledsen inom mig känns som man går i tusen bitar. Jag blir så ledsen, jag blir så arg, jag blir så förkrossad!

Men jag förstår verkligen honom jag gör det, jag förstår honom att han inte orkar ta mer skit, när allt går emot honom, när sanningen svider hos folk, när han helt plötsligt har gjort fel enligt alla andra men ändå så många som vet hur rätt han har... Idag gjorde han det, idag gjorde han det som han skulle göra om några veckor, han fick tömma lastbilen, han ville inte vara kvar längre, hela lastbilen är tömd med hans saker, nu står det som den ska! Men varför? Varför inte ta tag i problemet när så många har sagt till? Är dom rädda för en förändring? Behandlar man verkligen dina anställda så? Med orättvisa? Ingen som förstår? Istället säger att man gnäller när personen talar sanning och säger ifrån?

Han kommer alltid vara en kämpe
Han kommer alltid vara den sista som ger upp
Han kommer alltid vara den som gör rätt för sig
Han kommer alltid vara stjärnan i mitt liv
Han kommer alltid vara den många ser upp till
Han kommer alltid vara en riktig jävla slags
Kämpe!

⭐ Linus Åkaren Frisk ⭐

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Likes

Comments

Linda
Linda,
MEN DÅ, lät inget vidare man får inte låta andra påverka ens mående.
Svar: Ja anmälningarna trillar in och det kommer bli ett sååå lyxigt dygn!
www.lindamarie.nu
Write a comment...
IP: 82.99.3.229