Är det vår tur att lyckas nu?

Hej på er!

Hur är det med er?? Med mig är det oki, vissa dagar är bättre än andra. Igår var en jobbig dag med tårar och mycket tankar. Men det rättade upp sig till slut, med rätt prat så kommer tankarna på andra håll.

Måndag idag och helgen har passerat, helgen bestod av jobb, massa sol och umgås med vänner. En mysig helg med andra ord, så skönt att våren är påväg, solen tittar fram och värmer till och med. Man klagar absolut inte!
Idag bjuds det på sol, ska försöka komma ut en sväng sen tillsammans med hjärtat när hon kommer hem från sitt möte, så får se vad vi gör, vi har inte riktigt bestämt oss. Senare idag så händer något som både jag och hjärtat ser framemot och vi hoppas verkligen att det går vägen, men det kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg, vill inte ta ut allt i för väg.

Annars blir det en lugn dag med massa mys med min kärlek, laga mat, bara vara och njuta i solen så länge den är framme. tar ledigt från jobbet imed vad komma ska, men imorgon är det tillbaka på isen och töserna, 2 veckor kvar sen är det några månaders uppehåll. Så blir att leta jobb över sommaren, iaf deltid!! Mitt psyke är inte redo för ett heltids jobb och jag överlag är inte det heller. Så får se vad jag hittar och vad jag hittar på. Hade mer än gärna jobbat hemma med mina kanaler, blogg och instagram, någon mer än jag som vill jobba med sociala medier?

Xoxo, Misslindhe

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

Saramadelene
Saramadelene,
Håller tummarna för er <3 😊
nouw.com/saramadelene
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Ja, det skulle vara superkul att jobba med Instagram och bloggen! Dock har man ju inte den möjligheten
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229