5 Fredags fakta om mig

1. Kurator - Jag har gått hos en kurator sen 6 år tillbaka, dels för min Asperger men nu är det mest för jag ska ha någon där som man kan prata av sig med. Det är så skönt att ha henne vid sina sida.
2. Skilda föräldrar - När jag var 2,5 år så skilde sig mina föräldrar. Jag bodde hos mamma men var hos min pappa varannan helg. Idag lever min pappa själv och min mamma lever tillsammans med sin sambo Jörgen som jag också är uppväxt med.
3. Instagram - Jag ÄLSKAR Instagram men vem gör inte det? Dela med sig av typ allt, känner att min instagram bara växer och växer hela tiden och jag tycker det är så roligt. tack vare er så fortsätter jag och dela med mig av allt jag har att dela med mig av.
4. Ord när jag var liten - När man är liten har man ju alltid sina första ord. Ett ord jag minns var "Omas" då menade jag alltid min morbror Tomas såklart.
5. Farfars tös - När jag var liten så skämde farfar bort mig hela tiden. Jag var hans tös. Han tog alltid med mig när vi var iväg, det var jag och farfar. Jag fick till och med en porslin tider/Leopard från farfar för det var jag som skulle ha dom ingen annan, är man en favorit då?

Xoxo, Becka

Instagram: Misslindhe.se Facebook: Misslindhe.se

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Roligt att få veta mer om dig vännen ❤️Kram! nouw.com/missjohansson
MissJohansson
MissJohansson,
Roligt att få veta mer om dig vännen ❤️Kram! nouw.com/missjohansson
misslindhe
misslindhe,
Vad roligt att höra! 😊 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229