Man funderar lite över detta med att vara sexig. För det måste man ju vara i dagens samhälle annars är man fel eller hur?
Jag har kommit fram till att jag är svinsexig. Nu skall jag förklara för er exakt hur sexig en naturlig mor kan vara.

Ta detta med tuttar till exempel. Stora tuttar är på modet ( eller var det smått som gällde nu jag hänger inte med längre). Jag är “begåvad” med bomber from hell helt naturligt. Om det är en gåva eller inte låter jag vara osagt. Eller nej det gör jag inte. Jag hatar att ha stora tuttar!! För ärligt tänk själva. Hur roligt är det att alltid behöva möblera om med dom innan man kan lägga sig bekvämt när man skall sova. Ligga på mage är ett äventyr bara det. För ofta hamnar minst ena tuttejäveln fel och då får man ont. Skit skoj NOT!

Men det är ju bara den praktiska biten. Sen vill man vara lite sexig för sin man ibland. Det är inte lätt när man är gift en en man som växt upp i porrfilmseran fylld av yppiga kvinnor med fejkade former. Stora tuttar diggas. Men alla stora tuttar är inte cementblock som stannar kvar på plats oavsett vad man gör.


Kan nog våga påstå att Victorias stannar kvar på plats vad hon än tar sig för! Men om man som jag har naturliga tuttar blir det sällan som man tänkt sig! Lägger man sig på rygg försvinner pattarna ner i armhålan. När man hör dom skrika: Hallå har du glömt raka dig idag??? känns det så där! Ja för livet med äkta naturliga pattar är inte sexigt och läckert rent bildligt kanske. 


Till dessa tuttar har man då man lite längre ner något man kan likna vid ett månlandskap. Den berömda mammamagen talar jag nu om så klart. Vissa av oss har extremt andra mindre. Jag tillhör lyckligtvis dom med mindre bekymmer. Kan bära mitt månlandskap med stolthet. Jag vet ju varför jag har det. Träffar orsakerna varje dag.

Men jag älskar mig själv. Trots min pattar som gärna försöker slå ner pensionärer om jag vart dum nog att ge mig ut utan min BH! Jobbigt att ta fel på boll och boll när man spelar basket osv.. Jag älskar mig själv trots att månen bestämt sig för att bo på mig mage!
Min dagens ord till er blir nog efter detta inlägget:
Älska dig själv precis som du är så kommer andra älska dig lika mycket!
Likes

Comments

Dags att börja blogga igen. Bloggade i många år men valde att sluta av olika orsaker.
Saknar att skriva. Så nu börjar jag om på ny kula.

Mitt bloggande har bara en röd tråd. Humor. Älskar att skriva om vardagen med glimten i ögat.

Men innan jag kan komma igång måste jag lära mig hur detta funkar via mobilen. För back in the days hade vi inte mobilbloggande som ett alternativ.

Likes

Comments