Detta är något speciellt vi tjejer har minst 1 gång i livet. Jag är en sån person som inte anser många som min vän, eftersom att det är så svårt att hitta en som är tvättäkta. Jag har vart med om så många falska vänner att jag inte har tillräckligt många fingrar att räkna de på, Varför? för jag har aldrig förstått hur en falsk vän är. För ett tag sen hade jag en bästa vän, vi var med varandra hela tiden varje dag och vi gjorde allt tillsammans. Men det jag missade var alla små saker som hon gjorde mot mig, hon mådde så dåligt över sig själv att hon ville dra ner mig under jorden och det bästa man kan göra är att bryta kontakten därför att du vet själv att du inte kan rädda någon från att må så dåligt så att hon försöker förstöra för andra för att må bra den enda som kan det är hon själv, så du måste rädda dig själv .

EN TVÄTTÄKTA VÄN

Visar lojalitet och stöttar dig what so ever. Hon kommer alltid att finnas där för dig oavsett om det är soliga eller regniga dagar. Om du mår dåligt kan hon sitta och lyssna på dig klaga om ditt "hemska" liv i timmar men hon hjälper dig också att komma upp på fötterna igen. När du är glad är hon glad för din skull när du har fått ett nytt jobb är hon glad för din skull oavsett om hon har letat i veckor efter ett. Jag skulle kunna skriva så mycket mer men jag tror att ni fattar.

En falsk vän

Det finns så många typer av falska vänner men jag kommer bara dra en snabb sammanfattning av några. Det finns den vän som tävlar med dig och är avundsjuk på ett dåligt sätt. Du kan ha köpt en ny väska hon ska såklart säga att den är helt okej dagen efter ska hon ha köpt en mycket snyggare och dyrare. Du kan ha träffat en kille det hon kommer göra är att inte vara glad för dig hon kommer att lägga onödiga kommentarer som "aha men det är ju ändå inte äkta". Det är den typ som inte är glad för dig och inte värderar dig det enda hon vill är att vara störst bäst och vackrast, drar du till dig uppmärksamhet på ett bra sätt ja då kommer hon vilja lysa över dig. Den personen som bara vill vara med dig för att de behöver ha någon att förstöra. Det finns också de som gör allt på deras villkor, när du fyller år och det har jobbat dagen innan nej då orkar de inte komma förbi en sväng för ja de prioriterar helt enkelt mera att sitta hemma framför tv:n en dag än att spendera en dag med den som de kallar sin bästa vän på ens födelsedag. Om du vill hitta på något nej då orkar dom inte men så fort dom vill göra något så "måste" du va med annars är du en dålig vän.

förstå ditt värde

Vad är det som gör så att du fortfarande är vän med den här tjejen som ständigt klankar ner på dig, inte finns där när du behöver de som mest? du förstår inte att du är värd mer än så dessa människor är bara att kasta ut ur sitt liv, de är inte värda dig. Jag är hellre ensam än att ha falska vänner run om sig, Så fort de är ut ur ditt liv kommer du känna dig fri och det är så skönt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229