hej hej idag vakna jag kl 5:00 på morgonen för att de va fucking fåglar som va utan för mitt fönster och skrek så jag bestämmde mig för att gå upp på toa sen gick jag och la mig men jag tänkte vad min familj skulle säga om jag är nere kl är nu 06:38 och ingen är vaken för otom jag och min hund. de är oxå bra att vakna tidigt för då får man mysa mer med hunden och man får mer tid för sig själv azzå man får mer tid att bli piggare så man är glad när familjen kommer ner om dom äns kommer ner. de som är ganska tråkigt är att de regnar! men de är nog bara på morgonen tror jag! hoppas de blir sol fast jag har inga solglassögon de är för att min kompis av misstag råka sätta sig på dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

bor jag i en stödfamilj. och har en del syskon 5 halv syskon & tre riktiga syskon fast en är död så jag två hel syskon. och hos min stöd familj för jag bara sitta med modilen en timme typ och datan samma!

Likes

Comments

Ja jag är sjukskriven för att jag mår inte bra jag vet att jag missar mycket i skolan. i lördas skulle jag åka raggar bil. men de vart sent så de vart inte av. då såg jag min brorsa och hans kompis som har epa och tobbe satt bredvid så jag sa hej och tobbe vart röd som en tomat seriöst fast de skulle jag oxo bli om jag åkte EPA hahaha. men de va kul. sorry att de va länge sen men jag har inte många läsare de spelar inge roll men endå. de är tre dagar i skolan och jag är sjukskriven.

Likes

Comments

jag vakna tidigt idag typ kl: 7:00 på morgonen. o så taggad skola i morgon skit kul... näääää jag vill inte fan ja ja skit i de. jag har inte bloggad på jätte länge för att jag inte måt så bra men bloggen finns endå här. men jag bloggar när jag känner för de.Plus min bästa kommpis har flyttat till bräcke i jämtland typ så fan jag saknar henne redan. så tomt allt kommer att bli. jag kan inte fatta att hon har flyttat...

Likes

Comments

Jag hatar att va sjuk jag kan inte prata jag har tappat rösten jag kallsvettas. och jag får huvudvärk då och då. det va inte allt för länge sen jag va sjuk... och snart är de sommarlov skit kul näää jag skulle behöva gå i skolan på sommarlovet de ska jag ju på grund av att jag har missat så mycket men jag skiter ide va ska jag gö jag är ju sjuk då ska man inte gå till skolan.

Likes

Comments

Idag va jag på hc på grund av mag smärta jag har hafft i över 2 år allt är stress jag har satt för hög press på mig själv till slut för jag så jävla ont i magen och på grund av de pallar jag inte att gå till skolan. Jag är orolig i skolan de gör inte saken lättare. jag har alltid hafft det jobbigt i skolan. när jag gick i 1:an gick jag på resurs skola i 3år i 4:an skicka dom mig till soffe fem dagar i veckan och jag gick på resurs skola för min ADHD jag fick jätte stora utbrott. men inte så mycket nu.

Likes

Comments

jag orkar inte med skolan jag har för ont i magen fatta jag fänker på allt. men jag tänker inte gå till skolan när det gör så ont det gör ont när jag andas därför pallar jag inte med skolan bara massa press o stres man hinner knappt andas innan det är skola igen. jag är fett orolig att jag inte kommer att klara skolan. jag hoppas de men jag är så jävla orolig.

Likes

Comments

Tänk att träning gör så att man mår så bra jag har varit i skogen 2 eller 3 gånger och idag ska jag till hemlingby och gå ett eller två spår. jag har blivit en naturmänniska. och att träna måste jag gö jag vill bli SMAL igen. tänk att ha kläder som jag inte kunde ha förr det är mitt mål med träningen. men ett problem jag ÄLSKAR godis men jag måste välja mellen godiset och träningen... jag vet vad jag ska välja de är träningen såklart. det man inte ska göra för att bli smal det är att man inte sluta äta de gjorde jag och det är inte bra. men nu äter jag normalt.

Likes

Comments

vädret idag är regn. nu sitter jag i bilen och tittar ut på det hemska vädret men måsarna trivs i alla fall. jag har inte mycket att skriva. igår va det ju påsk och vi åt påskmat det va gött.

Likes

Comments

Jag vår skit. för två år sedan dog min mormor i Canser. jag tänkte berätta om dem hemska dagen jag var med en kompis vi skulle åka och titta på film. Sen när vi skulle hem till min kompis frågade jag min kompis mamma va min mamma va då sa hon att hon lärde åka till sjukhuset i Gävle. när vi satt i bilen då kände jag på mig att det hade hänt något. senare på kvällen kom mamma hem och berättade att mormor hade dött. det bliv svart inuti mig jag var nära på att svimma av. när jag va 10 år var jag på mormors begravning. och det där är som en skräk film. som jag sa mår jag skit och jag saknar min mormor jätte jätte mycket.

Likes

Comments