Att ha mamma över en helg är nog bland det mysigaste som finns! Vi träffas inte så ofta längre även om det inte är jättelångt hem, så är det ändå ett projekt att planera med bussar och tåg.

Vi har tagit igen en massa kvalitetstid med idolmys, shoppingtur på Ikea och Asecs (A6), vinkväll och mat på Bada Bing. En toppenhelg med andra ord.

Pappa kom upp på söndagen för att hjälpa oss med att fixa till ett fult borrhål vid ett av våra fönster. Så jag fick träffa honom en stund också. Det tråkiga är att han är super allergiskt för marsvinen så han kan bara vara hos oss en liten stund innan han bli supersjuk.

Efter att jag och Jacob sagt hejdå till mamma och pappa så fixade vi till vår lilla julgran som pappa hade med sig upp. Så himla mysigt! ✨✨✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett 24 timmars pass på jobbet är avklarat och jag har nu sovit ifatt några timmar.

När jag kom hem så hade Jacob fixat 1a advents fika, vi bäddade ner oss i sängen och kollade ifatt avsnitt på Sunes Jul,
Dieselråttor och Sjömansmöss och Mysteriet på Greveholm, våra favoriter när det gäller julkalendrar. Så himla mysigt. ✨✨✨

Likes

Comments

Idag skrev vi tenta om matematiska begrepp. Den tentan som jag helst hade velat undvika att skriva. Men det gick bra eller det kändes bra rättare sagt sen får man ju vänta tills resultatet kommer.

Två dagar i rad nu har jag inte somnat förens 4:30 på morgonen, vilket idag ledde till en icke perfekt start på dagen då jag lyckats sova igenom alarmen. Perfekt nu när man hade tenta. Jag hann i tid MEN hann inte att få i mig något att äta innan tentan, så på tom mage och noll energi lyckades jag ta mig igenom den i alla fall.

Efter tentan mötte jag upp Becca för att ta en välförtjänt lunch på Jensens och vi kunde pusta ut. Ett moment mindre av denna kursen och vi börjar närma oss juluppehållet. 🎅🏻🤶🏻

YES!! En cider till maten!! Det är ju ändå lillelördag och onsdagar brukar ändå symbolisera AKA-kvällar! ✨🎉🎉🎉 (AKA=studenternas nattklubb)

Likes

Comments

                                                                                      Godmorgon!

Jag kom precis hem från jobbet så nu ska jag ta mitt te och gå och lägga mig i sängen igen för att försöka få ytterligare några timmars sömn. Det blir inte riktigt att man få sina timmars sömn när man har sovande jour.

Resterande av dagen kommer bestå av tentaplugg, städning och träning.

Likes

Comments

Idag tog Becca och jag en promenad i kylan, jag har verkligen inte hängt med att det är vinter nu och att den första snön har kommit.

Efter promenaden blev vi så hungriga så vi beslutade för att ta bussen hem till Becca för att hämta hennes bil för att sedan köra upp till A6 och käka på Bada Bing. Deras burgare är verkligen sjukt goda. Matkoman jag fick efter var inget att leka med.

Ikväll ska jag försöka gå bort till gymmet. Jacob och jag var där igår, då körde jag 1h cardio så det blir något liknande idag med. Jag har verkligen fastnat för cardio just nu. 

Likes

Comments

En jobbig dag blir till en bra kväll. Efter att jag kom hem från en lång dag i skolan möttes jag av sambons leende, bara att leende kan göra så otroligt mycket. Vi kollade klart filmen som vi somnade ifrån igår kväll och nu ska vi slira om till träningskläder för att kötta igenom ett träningspass på gymmet. Jag har så mycket negativenergi, det är nu som jag saknar fäktningen som mest. Fäktningen var perfekt för att fylla på med ny positiv energi.

Samtidigt som vi går till gymmet ska jag passa på att hitta något mönster som jag kan fota, då vi ska använda oss av det till en workshop imorgon. Ska bli intressant att se vad vi ska göra imorgon. Just nu läser vi kursen "Utforskande matematik i förskolan", jag kan säga att jag var väldigt skeptisk till denna kurs men har verkligen ändrat mina trångsynta åsikter kring matematik.

Likes

Comments

Efter jobbet idag blev det att direkt slira om till skolan för att jobba med ett grupparbete, lagom trött när jag kom hem när vi var klara med arbetet. Man sover aldrig ordentligt när man jobbar natten. Så det blev en nap när jag kom hem för att ladda upp för kvällens match, nu sitter vi ett gäng i skolan och kollar matchen... spännande.

Likes

Comments

Jobbhelgen börjar lida mot sitt slut och jag har bara natten kvar nu. Det bästa är att jag jobbar tillsammans med min bästa vän, det blir aldrig en tråkig stund med henne eller lugn för den delen. Tänk att en inspark kan göra så att man träffar personen som kommer göra ens liv så mycket bättre och roligare. 😍

Likes

Comments

I onsdags drog jag och Rebecca och fixade naglarna lite spontant, får passa på och fixa naglarna när jag inte längre jobbar inom vården. Blev så nöjd med mina.

Dagens lunch blev en snabb sallad innan Rebecca kom och plockade upp mig för att vi skulle åka och boka in tatueringstid så inom de närmaste veckorna kommer vi tatuera oss. Man vet aldrig vad som händer när man umgås med Rebecca.

Likes

Comments

3 år och 4 somrar på en arbetsplats som var mitt allra första jobb som jag hade fixat direkt efter studenten. Men i fredags stämplade jag ut för sista gången och lämnade ifrån mig min id-bricka och nyckelkort. Jag har verkligen haft tur att hamna i en sån härlig grupp med kollegor så det kändes extra tungt att krama hejdå till både kollegor och vårdtagare. Kommer sakna dem så mycket.

Men nu är förberedelserna inför insparken med fadderlaget i full gång och vi i laget börja känna oss så gått som klara. Så nu taggar vi extremt mycket och bara längtar tills allt drar igång den 21 augusti.

Och i måndags satt jag även med i mitt allra första styrelsemöte där jag agerar sekreterare åt studerandeföreningen LOK på HLK. Allt är så nytt och jag känner mig mer förvirrad än någonsin men jag tror att det kommer att bli bra tillslut när man väl har kommit in i det. Det är trots allt första gången jag sitter med i någon styrelse och dessutom som sekreterare. Men jag är så taggad på det här läsåret, känns som att det kommer till att bli ett lärorikt år med mycket nya utmaningar.Likes

Comments