VI HAR BOKAT RESA!

Eller mer en minisemester för två + hund i en stugby som ligger ca 1mil utanför Oskarshamn. Wonderful!
Både jag och Johan har verkligen känt hur vi trotts att vi inte har någon semester ihop i år vill komma iväg på en minisemester och bara vara och njuta av varandra, så hela min eftermiddag igår och mina timmar efter jobbet idag spenderade jag med att söka efter stugor och boenden runt om i Sverige för att hitta årets lilla minisemester med kraven på...
• Ett bra boende
• Som inte kostar för mycket
• Ligger en bit hemifrån men inte för långt bort (vi ska kunna ta oss dit efter jobbet på fredag och hem smidigt på söndag)
• Vi vill inte ha besökt stället förut.

Det känns verkligen som att jag har sökt igenom hela internet efter det där perfekta stället som passade oss och vad vi söker men allt kändes lönlöst! Jag menar, det är inte bara jag som söker stugor att semestra i v.30... men tillslut hittade vi den lilla stugbyn utanför Oskarshamn och tänkte, why not! Oskarshamn ska vara så otroligt fint och stugan ser och låter otroligt bra + att Milon får följa med och allt för ett perfekt pris lagom för en minisemester en sommarhelg i Juli.

Jag är så otroligt glad att allt är bokat och klart och kan inte vänta tills jag får börja planera och packa vår lilla minisemester. Hur mysigt låter inte detta? Vår första gemensamma "stug"semester tillsammans och min andra minisemester för denna sommaren, härligt!
Just nu är livet helt perfekt. Just sayning!

Nej nu ska jag iväg och träna!

Har du en fin dag?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92