Veganska smink favoriter

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Adviral.

Jag har, för inte så länge sedan hittat hemsidan eleven.se och måste säga wow! Har du inte klickat dig in på denna hemsidan för hår, smink och hudvård så rekommenderar jag starkt att du gör det, så fort du har läst klart detta inlägget såklart.

Jag har snart varit vegetarian i ett helt år och jag saknar verkligen inget av mitt "gamla liv" jag är mer stolt över det valet som jag har gjort. Mitt val som gör att jag mår otroligt mycket bättre, nu gick jag lite ur balans igen, ursäkta mig. Det jag ville komma fram till är att jag i och med att jag blev just vegetarian är att jag har börjat tänka mer på vad jag äter, använder mig utav för smink, hudvård och hårprodukter. Jag har tipsat er i ett tidigare inlägg om att eleven.se även har en komplett lista framtagen där du kan se vilka märken som inte testar på djur samt är vegansk. Hur bra? Toppen bra skulle jag säga. Så med hjälp utav den listan eleven.se så kunde jag lätt se vilka produkter som jag tycker passar mig att använda och det bästa av allt, grädden på moset, enligt mig, är självklart att det verkligen finns i alla olika prissorter. Vissa produkter är något dyrare medan andra produkter är nästan lite för billiga.

Så blir du inspirerad av att läsa mer om detta så hittar du mer information HÄR!


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92