Veckans Lista

Något som jag gjort den här veckan som var planerat: EXAMEN! Ja... jag vet, jag har verkligen tjatat sönder om min examen nu men eftersom att det, i mina ögon, är rätt stort att ta examen så tjatar jag lite till om det, hehe.

Som inte var planerat: Min och Johan otroligt romantiska fika/promenad igår, totalt oplanerad men otroligt mysig. I love my man!

Ett tips från veckan: Jag berättar varje dag för Johan att jag älskar honom ifall det skulle hända mig någonting, allt för att han alltid ska veta att det är han som är min kärlek. Töntigt... kanske men då får jag vara en tönt...

Veckans Outfit: Får bli den här. Enkel, somrig och så snygg, är jag för tråkig som tycker det?

Veckans Låt: "Lev nu Dö sen" - Petter feat Vargas & Lagola.

Godaste maten den här veckan: Tacon igår, eller middagen på resturangen... det står lika mellan dem alltså! Kan man få för mycket av taco?

Veckans Sämsta: Bilen... vår pärla kommer att gå ur tiden, med en kostnad på över 20.000kr för att få den fixad har vi som sagt bestämt oss för att gå vidare och söker efter en ny bil. Håll en tumme för oss nu så att vi hittar en bra bil!

Veckans Bästa: Jag är en titulerad TANDSKÖTERSKA! Lätt veckans bästa!

Veckans Känsla: Är en blandning av lättnad, lite ledsamt och glädje. Fy f*n vad bra jag är!

Veckans mest lästa inlägg: BLEV DETTA!

Veckans mest gillade bild: Otippat om ni frågar mig men det blev denna...

Veckans Magi: Stunden mitt examanensbevis hamnade i min hand av min lärare. Den kramen och den känslan- I did IT! MAGI! Rakt igenom.

Betyg på veckan: 9/10- Hade varit en klockren känsla om bilen inte hade strulat.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92