Vaknade i PANIK!

Söndag den 13 juni

Godförmiddag mina vänner!

Jag startade min morgon i vanlig ordning med en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon bredvid en lycklig bebis som lekte så snällt med sina klossar och känner att jag vill ta tre sekunder av dagens första inlägg med att säga TACK! Tack för alla fina ord om att jag har valt att komma tillbaka, tack för ert engagemang i mitt tidigare inlägg. Det värmer så tack!

Söndag är egentligen min ”sova ut” dag. Men idag vaknade vi inte av att lille W låg i sin säng och skrattade utav skrek i panik. Lille W har aldrig väckt mig en morgon med gråt eller skrik utan alltid av att han själv ligger och pratar eller skrattar så detta var något nytt. Jag tittar ner och det hur hela han skriker och skakar på samma gång. Nej. Vad är det som händer? I detta läget blev jag rädd, vad är det som är fel? Jag tog upp honom och börjar gå runt med honom men det blir inte bättre, skriket, det där skriket som klingar ut ”jag har ont” ekar i hela lägenheten. I samma stund märker jag att han trycker samtidigt som han skakar. Jag känner på magen som är stenhård och väljer att lägga upp honom på skötbordet.

Jag öppnar upp blöjan och ser att han försöker att bajsa. Men det går inte så bra. Efter några sekunder har han tryckt ut två stenhårda små korvar och tittar på mig med sina stora blåa ögon och ett stort leende. Han måste haft jätteont min lilla älskling. Att vara hårt i magen och försöka bajsa kan nog alla intyga om är jobbigt och kan göra ont. Tänk då att vara en bebis som inte kan kommunicera med annat än tårar.

Anyway. Allt gick bra. W är sig själv igen och pratar som aldrig förr men det gör verkligen ont i mamma hjärtat när det är någonting som inte stämmer.
J var gullig och lät mig sova vidare i två timmar och om man säger såhär, jag behövde de.

Idag så har jag planerat in en dag framför datorn, kanske inte det roligaste med tanke på att solen lyser starkt utanför fönstret men jag tror att jag tar och delar upp arbetet på ute och inne. The best of both worlds? För att skjuta på dagens arbete går inte, jag måste få detta gjort och är bara att sätta igång.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Stackars liten. Kan vara så svårt att veta. Tur Det inte var värre

nouw.com/madelena
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92