Kläder för biopremiär

This Post contains adlinks from Adviral

Jag ligger kvar i soffan och dricker på min tredje kopp kaffe för dag, har jag sagt till er att jag älskar kaffe? Om inte så vet ni det nu, jag älskar kaffe, så är det någonting som jag skulle säga att jag är beroende av så är det just kaffe, doften och ljudet av morgonkaffet som puttrar på morgonen, magi.

Ikväll så ska jag och Johan som sagt gå på biopremiär av den Solsidan som har (egentligen) premiär på fredag men vi är bjudna redan ikväll på en exklusiv visning. Det ska bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot kvällen, speciellt eftersom att jag verkligen vill se filmen, jag är ett stor solsidan fan, Johan, kanske inte lika mycket.

I varje fall, på inbjudan så står det "Klädkod= Finkläd" så att gå ditt i mjukiskläder är kanske inte det bästa valet, tänk om det skulle vara en röda matta med fotografer, mingel, lite bubbel, hur kul hade inte det varit? Så kul! Tror dock inte att detta kommer att ske men vem vet, en liten matta kanske det finns, lovar att ta en bild på den om jag hittar en. Men vad ska jag ha på mig? Snyggt men behagligt, neutralt men med lite färg, åh blir tokig! Så vad gör man om man vill ha inspo på kläder till en premiär i Halmstad? Jo man kollar på nätet, tack till nätet alltså, den som kom på det där med internet är verkligen en stjärna! Efter lite om och men och lite klickande så kom jag in på hemsidan Campadre.se och jag förstår verkligen inte hur jag inte kan ha hört något om denna sidan tidigare? Har ni det? Deras koncept går alltså ut på att dem har samlat en massa olika kampanjer på deras hemsida med allt från stora kända märken till mindre märken och ger ut GALNA rabatter och erbjudanden som gäller under en viss period för alla deras medlemmar och nu till det som fick upp mina ögon, det kostar ingenting att medlem utan du får bara ta för dig av en massa exklusiva erbjudanden, hur galet bra? Så bra! Seriöst! Kläder, smink, assessorer och mycket, mycket mer.
Så ni kan ju tänka er vad jag precis gjorde, blev medlem såklart och sitter nu för att få lite inspo till kvällen. Vill du veta mer om hur du blir medlem du också, så tryck HÄR!


Tänk er den här klänningen till ett par svarta höga stövlar samt ett långt silver halsband, hur snyggt? Så snyggt! Ni hittar klänningen HÄR!
Just nu så har Campadre CYBERMONDAY, du får 10% och fri frakt utöver erbjudandet, hur bra? Så bra! Nästan galet bra faktiskt, Klicka HÄR! För att komma till kampanjen (Gäller idag den 27/11-17) så passa på!

Eller någon av dessa härliga färgstarka klänningar, hade det inte varit perfekt ikväll?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92