Underbara eftermiddag!

Godkväll!

Hej mina vänner och godkväll!
Hur har din dag varit?
Vi har verkligen blivit bjudna på ett underbart väder här i Vänersborg idag med strålande sol och med en temperatur på över 30grader en klarblå himmel och allt i en vindstilla harmoni. Det blev verkligen en chock, precis som hårt ett slagen i ansiktet av värmen som slogs mot mig när jag öppnade dörren och klev ut från jobbet förut, men jag ska inte klaga, det kunde ha varit så mycket värre.

Eftersom att verken jag eller Johan ville gå miste om denna varma och otroligt fina dagen så tog vi oss till slussarna i Trollhättan för att få komma hemifrån och njuta av den vackra omgivningen, naturen och lugnet som alltid infinner sig precis där och det blev precis vad jag föreställde mig, en helt magisk stund.

Allt var verkligen sådär perfekt, ni vet sådär perfekt så att hela kroppen bara fylls av glädje även om man inte anstränger sig, allt gick i sin egna takt utan stress, jobbiga tankar eller med ett påtvingar leende utan allt gick av sig självt och blir sådär perfekt.

Jag hoppas att du har haft en jättefin dag för det är du värld.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92