Tacksamhetslistan

I ett av paketen som jag hämtade ut idag låg en bok som jag har väntat med spänning på ända sen jag beställde den för ca en vecka sen, nämligen tacksamhetsdagboken. Som jag har nämnt i tidigare inlägg så har jag börjat lägg minst 2minuter innan jag går och lägger mig varje kväll på att skriva ner 3 positiva saker ifrån dagen som har varit, allt för att få en god känsla i kroppen men också för att reflektera över vad som faktiskt har hänt under min dag. I samband med detta blev jag rekommenderad "Tacksamhetsdagboken" och blev helt kär i att bara läsa om den vilket resulterade i att jag klickade hem den och nu är det äntligen min och ligger här framför mig, redo att ta emot mina tankar och tacksamheter.

Tanken med boken är att man ska lägga några minuter om dagen och skriva ner några rader för hand om vad man är tacksam för just idag och detta kommer absolut inte alltid att vara lätt om ni frågar mig, det kommer säkert att vara skitsvårt ibland och jätterlätt andra dagar men det kommer framförallt ge mig så otroligt mycket.

Idag är jag tacksam för:

• Min Familj.
Vi ställer verkligen upp i vått och torrt för varandra. Vi pratar minst en gång om dagen och även om min yngsta syster bor i Piteå så finns hon alltid nära. Vår familj har alltid varit när och jag hoppas så att även min relation till mina framtida barn kommer att se lika dan ut.

• Mig Själv.
Jag är så tacksam för mig själv. Jag har verkligen varit nere i det djupaste och mörkaste hållet som någonsin finns men har efter allt jag har varit med om orkat att ta mig upp, genomföra en utbildning och sitter nu i mitt egna hem med båda fötterna på jorden och huvudet högt och mår hur bra som helst. Jag gjorde det. Jag svek inte mig själv när allt var svart. Det är något jag alltid kommer att vara tacksam för.

• Mina vänner.
När jag ser på min skara av riktigt fina vänner så blir inte den listan speciellt lång men varje namn som står på den listan representerar verkligen äkta vänskap. Jag vet med 110% att jag skulle kunna ringa samtliga mitt i natten och behöva hjälp och alla skulle gjort allt för att hjälpa mig. Jag vet att jag skulle kunna berätta vad som helst och det mest idiotiska men dem hade ändå lyssnat utan att döma. Mina vänner är verkligen dem bästa vännerna som finns och jag är så otroligt tacksam för just dem.

Detta blir min tredje bok ifrån Sanna Sporrong och hon är verkligen fantastisk. Jag älskar verkligen hennes kalendrar och design. Läs mer om henne, tacksamhetsdagboken och mycket mer HÄR!

Min fråga till dig, vad är du tacksam för idag?

Kärlek till dig!

"Detta inlägg är inte ett samarbete med kan ses som reklam för Sporrong Form"

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92