Stenungsbaden

Igår var jag och besökte Stenungsbaden med min fina vän C som precis har fyllt 30 år! Detta måste ju framförallt firas med något stort, härligt och avslappnande som spa och varför inte lyxa till det med en frukost? Vilken tur att de vid dessa tillfällen finns just Frukostspa dryga 50 minuter bort.

Dagen var verkligen helt perfekt på alla sätt och vis som startade med en otroligt god och stor frukost med lyxen våfflor och croissanter till, hur gott?

Vi hade verkligen "tur" med vädret, även om vi var inne i stort sätt hela tiden så gör solen alltid så att känslan och avslappningen blir så mycket tydligare, eller har jag fel?

C var så otroligt nöjd och glad över mina lilla "suprice" present till henne och det värmer verkligen i hjärtat. Vilken fin vän jag har! Extra kul när man själv kan vara med på "presenten" och få uppleva nästintill samma saker. Ett hett presenttips till dig helt enkelt.

När vår tid på spat hade gått ut så passade vi på att ta en god lunch där innan vi åkte hemåt. För mig blev det en Caesarsallad med Halloumi, alltså hur gott?

Dagen var helt perfekt på alla sätt och vis och avslutades med ett pass på gymmet och våfflor med familjen för att "fira" våfflan på dens dag, mums.

Kärlek till dig!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92