Spontant när det är som bäst

Syskonkärlek på hög nivå

I söndags hade jag en sån där härlig ”me” dag. För även om jag är mamma, sambo och har ett hem att ta hand om så måste även jag ibland prioritera mig själv i form av mående och skapande, alltså bara lägga mig själv i fokus.

Så i söndag var det precis det jag gjorde. Lille W var med Johan hela dagen och bara mös. J älskade att bara få vara med W men jag tror allt att det var samma känslor även ifrån lilleman.

Jag passade på att jobba på med Your Decision på dagen och under kvällen på åkte jag med Elin till vår syster för världens mest spontanaste myskväll. Tanken var att vi skulle gå en promenad, vilket vi gjorde med ett stopp på Strandgatan i Trollhättan för en sen men ack så god middag.

Vi satte oss precis bredvid vattnet på en uteservering. Jag tog en fantastisk fräsch räksallad och där satt vi i några timmar. Åt, skrattade, drack en massa isvatten (för ärligt... hur gott är det inte med isvatten?) och bara njöt av sommaren.

Spontant när det är som bäst. Helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Åh isvatten 🧊 en het 🥵 dag

nouw.com/marit1998
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92