Söndags ”brunch”

Hej mina vänner och Godförmiddag.
Igår var det min dag off ifrån allt, sociala medier och ärenden och jag älskar verkligen dessa dagar. Dock älskar jag inte att bloggen ekar tomt även om jag trodde att jag hade löst det men nej, ibland förvirrar den här gravidhjärnan mig mer än vad jag själv vill erkänna.


Jag har i vilket fall haft ytterligare en jobbig natt med lite sömn men som sen resulterade i att jag somnade om under morgontimmarna och vaknade lite efter halv elva med ett enormt sug på nybakat till frukost. Tänkt som gjort så stod jag några minuter senare i köket och satte ihop en deg för scones till frukost.


Bröden blev gudomliga och nu sitter jag här mätt, belåten och supernöjd över att vi även ikväll kan avnjuta scones om vi så vill till kvällsmaten.

I övrigt så händer det inte så mycket idag. Jag ska försöka orka fixa med min youtube- kanal och pilla lite med mitt innan min mamma kommer på besök ikväll.
Igår gick vi in i vecks 37 och orken finns inte riktigt där även om jag så gärna vill känna energi och inte trötthet just nu, men jag får göra det bästa av situationen.

Jag önskar dig en fantastisk söndag!
Vad har du för planer?

Gillar