Tips till dig som vill synas i sociala medier

Vill du att din blogg, youtube eller kanske Instagram skall öka med följare/läsare? Vem vill inte det? Igår så fick jag den stora äran att öppna upp ett PM från en av admin i Facebooksgruppen "Blue Moon" Självklart väcktes mitt intresse när jag fick reda på att gruppen har så mycket som över 38k medlemmar och är till för allt och alla.

Jag ska vara ärlig med er, när jag först fick förfrågan så tänkte jag "visst varför inte, mer publicitet för lilla mig" men efter att jag faktiskt har gått med i gruppen och läst mig in lite i den så måste jag säga att, "visst mer publicitet" snabbt byttes ut mot "vilken ära att den frågade lilla mig"

I den här gruppen så får alla vara med, oavsett vad du gör eller vilken bakgrund du har, du behöver inte ens göra någonting. Jag har fått så många skratt och leenden av att bara titta i flödet. Vilken lycka! Mer av dessa typer av grupper behövs och jag är som sagt så tacksam över att vara med i en av den.

Vill ni veta mer om gruppen och deras Instagram så TRYCK HÄR! för att komma direkt ditt.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92