Nu ger jag upp

Nu är klockan snart nio och jag kommer nu att slänga in handduken för ikväll vad gäller allt som har med studier och protetik att göra. Nu sa huvudet stopp och där med säger även jag stopp.

Kvällen har rullat på i en väldans fart, kanske för att jag har suttit med huvudet i skrivbordet hela kvällen och endast tagit en paus för att pussa på Johan när han kom hem, sätta igång maten och ätit. Men jag är stolt över mig själv, tänk, i onsdags så kände jag att denna tentan ligger långt ifrån mig, jag kände att jag inte kunde någonting eller hade något intresse i något av det och idag känns det som att jag faktiskt förstår vad jag läser och vissa delar lägger sig på plats.

I vilket fall.

Vi har haft det sjukt kallt här i Vänersborg idag, med bara någon enstaka plusgrad med otroligt kalla vindar vilket har lät till att jag har gått runt och små fryst hela dagen vilket ledde till att jag idag drog ihop en god grönsakssoppa serverat med Johans nybakade bröd som han slängde ihop igår.
Så gott och perfekt nu när det börjar bli kallare ute.

Nu ska jag slänga på mig alla vinterkläder jag kan hitta och gå ut med Milon på hans sista promenad och efter det skall jag bara krypa upp i soffan bredvid Johan med en kopp te och kolla på "Vår tid är nu"

Jag hoppas att ni får en fin kväll och att dagen har varit fin!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92