Nordens STÖRSTA nätbutik för smycken

I samarbete med Cocoo.se

Jag är så otroligt glad över att kunna presentera att jag har ett samarbetet med cocoo.se, Nordens största nätbutik för smycken, fast jag skulle vilja lägga till, och mycket, mycket mer. Jag har fått äran att välja ut lite produkter som jag tänkte vissa upp för er här.
Är du ute efter den där sista julklappen eller saknar ett par örhängen till nyår så klicka in på cocoos hemsida och ta dig en titt och tro mig, du kommer inte att bli besviken. Om det skulle vara så att du hittar någonting som du tycker om så glöm inte att ange min rabattkod "XMAS20" i kassan så får du hela 20% rabatt på ett helt köp (Gäller till den 19/12-17) hur bra är inte det? Så Bra! Och bara för att krydda grädden på moset så är det så här att om du shoppar innan den 21/12 kl 16.00 så får du sakerna innan jul. Helt perfekt!

Eftersom att jag gör detta samarbete med Cocoo så ville jag verkligen testa lite av varje ifrån deras breda sortiment och jag kan börja med att skriva att jag är så otroligt nöjd.
Allt är verkligen så fint! Fin kvalité och allt kom väl packat.

Länkar självklart alla produkter nedan.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92