Nedslagen

Jag sitter i soffan helt nedslagen med ett huvud som har beslutat sig för att börja bulta igen, undra om det inte är åska i luften alltså, men med ett stort leende på läpparna. Efter att kaffet och frukosten var intagen så mådde jag faktiskt bättre och huvudet (samt ögonen) slutade att dunka så jag bestämde mig för att ta en tripp till gymmet och köra ett härligt pass, 30 minuter på crosstrainen med intervaller blev det med ett för bestämt program, detta ledde till att jag kämpade mig igenom 5km. Så stolt!

Som jag har berättat för er tidigare, så är jag en äkta periodare när det gäller allt och då framför allt träning, men nu har jag kört på med träning i olika former, yoga, hemmaträning samt på gymmet i lite mer än en månad och det går så bra! Jag märk resultat, jag mår bra och jag älskar att jag har börjat få ett riktigt sug efter att träna. Hur skönt?

Jag har långt kvar till mitt mål men just nu så känns allt så jäkla bra! Skulle inte huvudvärken ha kommit tillbaka när jag var på gymmet så hade jag säkert hängt där någon timma till, för hur irriterande är inte det, du tränar och allt går så sjukt bra men när du har ca 5 minuter kvar på ditt konditionspass så känner du hur huvudet börjar bulta igen...så irriterande om du frågar mig.

Huvudet bultar fortfarande men jag är glad ändå, nyduschad och go i hela kroppen. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och förbereda mig inför mitt telefonmöte som jag ska ha nu klockan 15.00. Önska mig lycka till!

Har du en fin dag?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92