När blir allt bra...?

Jag behöver bara få skriva av mig ikväll.
Jag skrev i mitt tidigare inlägg att denna veckan kommer att bli en veckan som jag sent kommer att glömma och att det skulle bli på detta sättet hade jag ingen aning om. Tänk att jag imorse skrev dem orden med glädje och en lättnad men som i mening blev i ilska, irritation och tårar. Jag orkar inte.

Jag berättar om allt och lite till här på bloggen, detta är min dagbok, här får jag skriva vad jag vill och hur jag vill skriva det. Här dokumenterar jag mitt liv, det som är bra och det sämre, allt, men ändå inte allt.

Jag och Johan har haft ett mörkt moln hängande över oss i ett år nu, det började bra men i september -18 började oroligheterna och dem har efter det bara fortsatt och idag kom smällen... Idag, den 1 April skulle vi bli klara med den delen i vårat liv, vi skulle gå ut och fira att vi inte längre behöver tänka på det men nej, istället blev det bara så otroligt mycket sämre.

Jag hatar när man vill tro en sak, när man ställer in sig på en sak men som sen kommer mot en som en stor fet bajsmacka rakt i ansiktet.

När jag kan berätta mer om detta så kommer jag att berätta men nu är mina känslor överrallt och det är inte bättre av att Johan inte är hemma än... Jag behöver min man, få vara i hans famn och känna orden som min mamma alltid säger "Allt blir bra", min fråga just nu är bara, när?

Kärlek till dig. Tack för att jag fick skriva av mig.


Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Hjärtat då! Skickar alla världens kramar till dig vännen <3 <3 <3nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
❤️❤️❤️nouw.com/missjohansson
Marina
Marina,
Skickar styrkekramar ❤nouw.com/minasvarld
MissJohansson
MissJohansson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229