Missfall?

Jag är den där tjejen som tidigt började fantisera om mitt framtida liv. Redan när jag var 5år så visste jag att jag ville gifta mig och att jag skulle vänta på att min drömprins skulle komma och ta mig med storm. När jag var 13år drömde jag om att träffa "The One" tidigt och att vi skulle skaffa barn och ha ett riktigt stort bröllop för alla nära och kära innan jag fyllde 25 år.

När jag var 18år så gick min första dröm i uppfyllelse, jag träffade Mr Wright, The one, min Johan. Han får mig att må bra. Jag känner mig så älskar varje dag. Han är verkligen Mr Wright, min fantastiska man. Han gör mig lycklig.

Nu är jag 25år gammal, jag har mannen i mitt liv, vi är förlovade och lever ett stadigt liv ihop. Men vi är inte gifta och vi väntar inte barn, eller jag trodde att jag gjorde det.
Jag har berättat för er i kanske två veckor nu att jag har mått otroligt dåligt, illamående, lättirriterad, ryggvärk, ja listan kan göras lång, jag har mått så otroligt dåligt. I vilket fall, i fredags, den 1 December så skulle jag få min mens men den var spårlöst borta, inga känningar att den skulle komma men illamående och en tuff känsla i kroppen levde vidare. Jag tänkte inte mer på det utan tänkte att den kommer väl i natt eller nästkommande dag, men ingenting. Nu började huvudet att snurra. Detta har aldrig skett tidigare. Jag är en person som har en otroligt "bestämd" menscykel, jag är aldrig sen och skulle jag vara sen så är det max 1 dag inte mer än så.

Så när jag igår 3 dagar sen och med värdens illamående började tankarna komma på riktigt. Jag hade en känsla i kroppen som inte kändes som tidigare. Min hy kändes annorlunda. Min mensvärk satt på ett annat ställe och brösten kändes som två stora bumlingar. Jag kan inte sätta ord på det men något kändes fel, som att något inte stämmer. Jag har haft vissa syntom och tankar på att jag kanske skulle vara gravid tidigare men då har det varit mitt emellan två "mens omgångar" men nu var jag sen, för första gången. Tankarna blev allt starkare och starkare och symtomen även dem säkra, jag är gravid. Jag måste vara gravid. Så här har jag aldrig känt tidigare även om jag och Johan alltid använder kondom när vi myser i sängen, ja nu förstår nog vad jag menar, så kan den gå sönder, lätt, utan att man märker någonting. Men det var en känsla. En känsla jag aldrig har känt tidigare.

Imorse när jag vaknade så lyste fortfarande mensen med sin frånvaro, jag gick på mitt möte och kom hem, ingenting. Jag var ute med Milon, fick känslan om att den hade kommit, ingenting. Helt plötsligt från ingenstans får jag ont i magen, som mensvärk fast ändå inte, går på toaletten och mitt i allt kissande så hör jag ett litet, litet plupp, en lite blodklump och några få bloddroppar. Efter det så är det fortfarande ingenting, ingen mensvärk eller blod, ingenting. Kanske kommer det senare. Jag vet inte vad som händer med mig eller varför jag känner för att skriva av mig på detta sättet men jag måste få skriva av mig, få ut mina känslor i en skriven text, i ord.

Uppdatering kommer, vi får helt enkelt se.


Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92